ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τα εισιτήρια για το "Ακρόπολις"

ΦΙΛΙΚΟ / ΣΕΡΒΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΣΕΡΒΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τον τρόπο και το μέρος από το οποίο μπορούν οι φίλαθλοι να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους για το φετινό "Ακρόπολις", που, όπως πάντα, θα αποτελέσει το τελικό τεστ της Εθνικής Ανδρών πριν το Ευρωμπάσκετ.

Το διάστημα 23-25 Αυγούστου η Εθνική Ανδρών θα μάθει το επίπεδο ετοιμότητάς της πριν το Ευρωμπάσκετ, αφού θα φιλοξενήσει στο ΟΑΚΑ το "Τουρνουά Αρόπολις", το οποίο παραδοσιακά αποτελεί το τελικό τεστ πριν από κάθε μεγάλη διοργάνωση. Η ΕΟΚ λοιπόν γνωστοποίησε το μέρος και τον τρόπο με τον οποίο μπορούν οι φίλαθλοι της Εθνικής να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους.

Όπως έγινε γνωστό, θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ και το εισιτήριο θα αντιστοιχεί και στα δύο παιχνίδια κάθε ημέρα. Θυμίζουμε ότι οι αντίπαλοι της Ελλάδας στο τουρνουά θα είναι κατά σειρά η Γερωρία, η Ιταλία και η Σερβία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Η Εθνική Ανδρών ολοκληρώνει τον κύκλο φιλικών προετοιμασίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με το τουρνουά "Ακρόπολις-Eurobank". Η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει το διάστημα 23-25/8 τις εθνικές ομάδες Γεωργίας, Ιταλίας και Σερβίας στο ΟΑΚΑ.

Το φίλαθλο κοινό μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια από τα γραφεία της ΕΟΚ (Κηφισίας 37, ΟΑΚΑ) τις εργάσιμες ημέρες, από το πρωί στις 9.00 μέχρι και το απόγευμα ώρα 18.00. Η γενική είσοδος κοστίζει 10 ευρώ και αντιστοιχεί και στα δύο παιχνίδια κάθε ημέρας.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Τετάρτη 23 Αυγούστου
18:45 Ιταλία-Σερβία
21:00 Ελλάδα-Γεωργία

Πέμπτη 24 Αυγούστου
18:45 Γεωργία-Σερβία
21:00 Ελλάδα-Ιταλία

Παρασκευή 25 Αυγούστου
18:45 Γεωργία-Ιταλία
21:00 Ελλάδα-Σερβία".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ