ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Συνεχίζουν 13 στην Εθνική Γυναικών

Συνεχίζουν 13 στην Εθνική Γυναικών

Τέσσερις ημέρες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Τενερίφη (22-30/9) ο Κώστας Κεραμιδάς "έκοψε" την Σύνθια Εζέτζα, αφήνοντας 13 παίκτριες στο ρόστερ.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για το Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών, το οποίο θα φιλοξενηθεί στην Τενερίφη της Ισπανίας από τις 22 έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Η Ελλάδα ολοκλήρωσε στην Λετονία τον κύκλο των φιλικών αγώνων , επέστρεψε στην Αθήνα για τις τελευταίες προπονήσεις και μετά το "κόψιμο" της Σύνθια Εζέτζα έχει πλέον 13 παίκτριες στο ρόστερ. Για μία ημέρα ακόμα, τουλάχιστον.

Κι αυτό διότι μετά την αυριανή (19/9) προπόνηση της ομάδας ο Κώστας Κεραμιδάς αναμένεται να ανακοινώσει την τελική 12άδα της Εθνικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Θυμίζουμε ότι η Ελλάδα βρίσκεται στον δύσκολο πρώτο όμιλο, όπου θα αντιμετωπίσει την Γαλλία, τον Καναδά και την Κορέα.

Οι 13 παίκτριες που έχει αυτή τη στιγμή στη διάθεσή του ο ομοσπονδιακός προπονητής είναι οι εξής: Εβίνα Μάλτση, Στέλλα Καλτσίδου, Αφροδίτη Κοσμά, Λολίτα Λύμουρα, Αγγελική Νικολοπούλου, Άρτεμις Σπανού, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Άννα Σπυριδοπούλου, Μαριέλλα Φασούλα, Κατερίνα Σπαθάρου, Πηνελόπη Παυλοπούλου και Ελεάννα Χριστινάκη.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ