ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στα Ιωάννινα για προετοιμασία η Εθνική Γυναικών

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ EUROBASKET. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ EUROBASKET. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI

Η Εθνική Γυναικών αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης (16/8) για τα Ιωάννινα όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό μέρος της προτοιμασίας της ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Τενερίφης (22-30/9).

Στα Ιωάννινα θα γίνει το... χτίσιμο της Εθνικής Γυναικών ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Τενερίφης (22-30/9). Η ομάδα αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης (16/9) για την πόλη της Ηπείρου, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό μέρος της προετοιμασίας της.

Στην αποστολή βρέθηκαν οι Εβίνα Μάλτση, Στέλλα Καλτσίδου, Αφροδίτη Κοσμά, Λολίτα Λύμουρα, Άρτεμις Σπανού, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Έλενα Τσινέκε, Μαριέλα Φασούλα, Κατερίνα Σπαθάρου, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Ελεάννα Χριστινάκη, Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου και Σύνθια Εζέτζα, ενώ στην Αθήνα έμειναν οι Αγγελική Νικολοπούλου και Άννα Σπυριδοπούλου, οι οποίες ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης και ενδυνάμωσης.

Ο Κώστας Κεραμιδάς δήλωσε στο σάιτ της ΕΟΚ μιλώντας για την προετοιμασία και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: "Η αποστολή μας είναι δύσκολη, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας είναι το καλύτερο δυνατό. Ξεκινάμε στα Ιωάννινα το βασικό στάδιο και στη συνέχεια θα δώσουμε έξι φιλικά με ομάδες που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η Αννα Σπυριδοπούλου και η Αγγελική Νικολοπούλου έμειναν στην Αθήνα συνεχίζοντας πρόγραμμα αποκατάστασης και ενδυνάμωσης και ελπίζουμε σύντομα να είναι μαζί μας".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ