ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σπανού: "Θα τα δώσουμε όλα"

Σπανού: "Θα τα δώσουμε όλα"
EUROKINISSI

Η Εθνική Γυναικών ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Ισραήλ (10/2, 19:40) και η Άρτεμις Σπανού αναφέρθηκε στο "γαλανόλευκο" πλάνο νίκης και στον... ρόλο κατασκόπου που έχει αναλάβει.

Η αποστολή της Εθνικής Γυναικών βρίσκεται στο Τελ Αβίβ, όπου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ του 2019 θα επιδιώξει να επικρατήσει του Ισραήλ (10/2, 19:40) και η Άρτεμις Σπανού αναφέρθηκε στο πώς η "γαλανόλευκη" θα επιχειρήσει να παραμείνει στον δρόμο των επιτυχιών και να κάνει το 3/3.

"Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί το Ισραήλ είναι μια ομάδα σαν εμάς, βγάζει πάθος, ενέργεια και τρέχει πολύ. Στα δύο παιχνίδια που έχει δώσει το Ισραήλ, στο ένα έχασε στην παράταση από τη Μεγάλη Βρετανία και στο άλλο νίκησε την Πορτογαλία με τρεις πόντους. Ξέρουμε, λοιπόν, ότι για 40 λεπτά θα πρέπει να μπούμε στο γήπεδο και να τα δώσουμε όλα χωρίς να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας, γιατί αλλιώς μπορεί να έχουμε πρόβλημα. Η ομάδα του Ισραήλ έχει μια φιλοσοφία κοντά στη δικιά μας, οπότε και γι’ αυτό θεωρώ ότι θα είναι και ένας δύσκολος αντίπαλος", δήλωσε η Άρτεμις Σπανού στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ.

Το μεγάλο... όπλο του Ισραήλ είναι η Αλίσα Κλαρκ, με την οποία η Αρτεμις Σπανού είναι συμπαίκτριες στην Πολκοβιτσε και η διεθνής σέντερ δεν έκρυψε πως "έχω μιλήσει με το προπονητικό επιτελείο για τα πλεονεκτήματά της. Είναι μια πάρα πολύ έμπειρη παίκτρια, έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη σε καλά πρωταθλήματα και στο WNBA. Είναι ιδιαίτερα δυνατή μέσα στο γήπεδο, μπορεί να παίξει τις θέσεις από ένα ως πέντε, είναι πολύ έξυπνη και ο προπονητής της δίνει σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Είναι το κλειδί για το Ισραήλ".

Η Εθνική Γυναικών ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της, ενώ το πρόγραμμα της προπόνησής της την Παρασκευή (9/2) περιελάμβανε ανάλυση του Ισραήλ με την χρήση video.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ