ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σπανού: "Θα παλέψουμε με την Τουρκία"

Σπανού: "Θα παλέψουμε με την Τουρκία"

Ο Άρτεμις Σπανού μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 ενόψει του μεγάλου σημερινού (22/6) προημιτελικού του Ευρωμπάσκετ της Εθνικής Γυναικών με την Τουρκία (16:00), τονίζοντας ότι οι διεθνείς μας θα τα δώσουν όλα για τη πρόκριση.

Λίγες ώρες έμειναν μέχρι το πρώτο τζάμπολ του αγώνα ανάμεσα στην Εθνική Γυναικών και την Τουρκία για το Ευρωμπάσκετ της Τσεχίας στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης της διοργάνωσης (16:00, LIVE Blog από το Sport24).

Η Εθνική θα "παλέψει" για να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά μίας διοργάνωσης. Και η βασική σέντερ της ομάδας, Άρτεμις Σπανού, το επιβεβαίωσε αυτό μιλώντας στο Sport24 Radio 103,3 ενόψει του σπουδαίου αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

Για την προετοιμασία για τον προημιτελικό με την Τουρκία:" Έχουμε προετοιμαστεί ψυχολογικά. Αν δεν είσαι έτοιμη ψυχολογικά δεν έχεις τύχη. Είναι φυσικά και το σκάουτινγκ. Όμως ότι και να γίνει εμείς θα παλέψουμε, θα βάλουμε τα δυνατά μας και θα είμαστε η ομάδα που όλοι έχετε δει".

Για την απόδοση της Εθνικής: " Όλα τα παιχνίδια τα έχουμε κοντράρει. Έχουμε δει τις αντιπάλους στα μάτια και πλέον μας φοβούνται. Έχουμε κερδίσει τον σεβασμό όλων με τον τρόπο που παίζουμε και ο οποιοσδήποτε αντίπαλος είναι στα μέτρα μας".

Για την σημερινή αντίπαλο:" Έχουμε παρόμοιο τρόπο παιχνιδιού με την Τουρκία. Το πλεονέκτημα τους είναι η Αμερικανίδα που έχουν στην ομάδα (σ.σ Χόλινσγκορθ). Θα πάμε βήμα βήμα. Θα ακολουθήσουμε το πλάνο μας και όλες πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμες".

Για το γεγονός ότι σε κάθε παιχνίδι βγαίνει και άλλη παίκτρια μπροστά: " Πάνε όλα βάσει πλάνου και ανάλογα το πώς θα μας πάει το παιχνίδι το διαβάζουμε. Έχουμε επιλογές και κάθε μέρα βγαίνει και κάποια καινούρια παίκτρια μπροστά".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ