ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σκουρτόπουλος: "Κρατάμε τη νίκη, θα βελτιωθούμε με τη Μ. Βρετανία"

Σκουρτόπουλος: "Κρατάμε τη νίκη, θα βελτιωθούμε με τη Μ. Βρετανία"
EUROKINISSI

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε για τη νίκη της Εθνικής Ελλάδας επί της Εσθονίας κι εξέφρασε την πεποίθηση πως η "γαλανόλευκη" θα παρουσιάσει καλύτερη εικόνα απέναντι στη Μ. Βρετανία (25/2, 18:00).

Η Εθνική νίκησε την Εσθονία κι έκανε το 3/3 στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019 με τον Θανάση Σκουρτόπουλο, όμως, να τονίζει πως υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης

"Ήταν ένα παράξενο παιχνίδι, καθώς οι αντίπαλοι σούταραν πολύ από μακριά. Το είχαμε δουλέψει, αλλά Δεν είχαμε συγκέντρωση. Καταλαβαίνω τους παίκτες, καθώς δεν είναι εύκολο μέσα σε τρεις να αλλάξουν τις συνήθειές τους από τις ομάδες και να κάνουν νέα πράγματα που απαιτούνται για αυτούς τους αντιπάλους. Το σημαντικό είναι πως η ομάδα έκανε πλέον το 3/3", είπε αρχικά ο ομοσπονδιακός προπονητής.

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Κρατάμε το αποτέλεσμα και αυτό είναι το θετικό της ημέρα. Θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη εικόνα. Στο θέμα της επικοινωνίας δεν τα καταφέραμε. Δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε πότε θα πάμε στις αλλαγές και πότε όχι. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε το Σάββατο (24/2). Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια κομμάτια τακτικής κυρίως στην άμυνα. Βάλαμε 87 πόντους, αλλά αυτό δεν είναι σημείο αναφοράς. Πιστεύω πως στο δεύτερο και στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα λειτούργησε πολύ καλά, αλλά στο πρώτο και στο τέταρτο όχι. Καταλαβαίνω πως στο πρώτο δεκάλεπτο υπήρχε πίεση, αλλά στο τέταρτο έπρεπε να είχαμε μεγαλύτερη συγκέντρωση, να είχαμε τον έλεγχο και να μην παίζαμε με το σκορ. Έπρεπε να ήμασταν πιο επιθετικοί. Νομίζω πως μιλώντας με τα παιδιά, θα βρούμε τη λύση και πως θα πάρουμε τη νίκη απέναντι σε μία διαφορετική ομάδα".

Ο Δημήτρης Μαυροειδής από την πλευρά του παρατήρησε πως "ήταν ένα περίεργο παιχνίδι για εμάς απέναντι σε μία ομάδα που δεν μας βολεύει. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε και ήρθε η νίκη. Έχουμε κάποια νέα παιδιά που παίζουν για πρώτη φορά στην ομάδα. Δεν έχουμε την ομοιογένεια που θα θέλαμε. Πιστεύω πως στο επόμενο παιχνίδι θα βελτιωθούμε και πως θα πάρουμε τη νίκη".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ