ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σκουρτόπουλος: "Φουλ ρόστερ το καλοκαίρι"

BASKET LEAGUE / ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΦΑΡΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΦΑΡΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τα προκριματικά των εθνικών ομάδων, τονίζοντας πως ο προγραμματισμός συνεχίζεται με 18-20 παίκτες στο ρόστερ και τους παίκτες των "αιωνίων" και του ΝΒΑ να εντάσσονται το καλοκαίρι.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ετοιμάζει ήδη τα πλάνα του για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019 και μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το ματς του Γυμναστικού με τον Πανιώνιο, τόνισε ότι υπάρχει ευκαιρία να αναδειχθούν νέοι πρωταγωνιστές και εξήγησε πότε θα παίζει με φουλ ρόστερ η Εθνική.

" Υπάρχει προγραμματισμός, γίνεται δουλειά, έχουν ήδη γίνει πράγματα. Εντός των ημερών θα γίνουν και ανακοινώσεις", είπε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός και συνέχισε: " Η δουλειά θα γίνει, θα δώσουμε και την ψυχή μας για να τα καταφέρουμε. Αισιοδοξούμε ότι θα φτάσουμε στην τελική φάση με μια πολύ δυνατή, άλλωστε στα ματς του καλοκαιριού, τα δύο τελευταία της πρώτης φάσης και τα δύο πρώτα της δεύτερης που είναι και τα πιο δύσκολα, θα έχουμε όλα τα παιδιά στη διάθεσή μας. Θα έχουμε φουλ ρόστερ".

Και συνέχισε ο Σκουρτόπουλος: " Θα έχουμε ήδη έναν κορμό, θα γίνουν προσθαφαιρέσεις και θα φτάσουμε στους τελικούς με μεγάλο ρόστερ 18-20 ατόμων, προκειμένου να κάνουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή. Όπως και να έχει, στους πρώτους αγώνες θα στηριχθούμε σε παιδιά που αγωνίζονται στην Stoiximan.gr Basket League, μετά την 3-4η αγωνιστική θα έχουμε σαφή εικόνα, έστω κι αν έχουμε κάνει ήδη στο μυαλό μας μια προεπιλογή. Είναι ευκαιρία για παιδιά που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα και ανήκουν σε μικρότερες ομάδες να πάρουν ευκαιρίες και να δείξουν την αξία τους. Είναι χρυσή ευκαιρία να αναδείξουμε νέους πρωταγωνιστές".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ