ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σερμαντίνι: "Ελλάδα για χρυσό μετάλλιο!"

Σερμαντίνι: "Ελλάδα για χρυσό μετάλλιο!"

Ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ εξήγησε ότι η Εθνική ομάδα μπορεί να πάει μακριά στο Eurobasket ενώ ο Γκιόρκι Σερμαντίνι προχώρησε το θέμα... λίγο παραπάνω κι εξήγησε ότι η Ελλάδα μπορεί να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο!

Η Γεωργία παραμένει καθηλωμένη στην τελευταία θέση του Γ' ομίλου με ρεκόρ 0-3 και ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ παραδέχτηκε ότι στο πρώτο ημίχρονο, μόνο μια ομάδα υπήρχε στο παρκέ!

Ζάγκρεμπ, αποστολή: Γιώργος Οικονόμου

Ο ομοσπονδιακός κόουτς της Γεωργίας ανέφερε μετά την ήττα από την Ελλάδα : "Ήταν απογοητευτική η εικόνα μας στο πρώτο μέρος. Υπήρχε μόνο μια ομάδα στο παρκέ, εμείς δεν υπήρχαμε στο γήπεδο. Είχαν 9/12 τρίποντα, αλλά όλα τα σουτ αυτά ήταν ελεύθερα. Στο πρώτο μέρος η Ελλάδα ένιωθε σαν να ήταν σε προπόνηση. Είμαι χαρούμενος που στο δεύτερο μέρος αντιδράσαμε, βγάλαμε ενέργεια και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Όχι στο βαθμό να νικήσουμε, βέβαια, γιατί είναι μια ομάδα πολύ δυνατή, με καλό προπονητή. Συγχαρητήρια στην Ελλάδα για τη νίκη, πιστεύω πως θα πάνε μακριά στη διοργάνωση αυτή".

Από την πλευρά του, ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, Γκιόργκι Σερμαντίνι, εξήγησε: "Είναι καλοί! Η ελληνική ομάδα είναι το φαβορί του ομίλου μας και μπορεί να πάρει το χρυσό μετάλλιο. Είναι φανταστικοί. Είχαμε πρόβλημα στην άμυνα, ήταν πολύ εύστοχοι στα τρίποντα και δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε. Εμείς έχουμε λίγες ελπίδες πρόκρισης και θα προσπαθήσουμε να τις εξαντλήσουμε".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ