ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ρεκόρ καριέρας με 31 πόντους από τον φοβερό Καλάθη

Ρεκόρ καριέρας με 31 πόντους από τον φοβερό Καλάθη

Ο Νικ Καλάθης ήταν... καυτός απέναντι στην Γεωργία και στην 2η "στροφή" της β' φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου σημείωσε 31 πόντους κι έκανε ρεκόρ καριέρας. (VIDEO)

Ο Νικ Καλάθης ήταν ο κορυφαίος της Εθνικής Ελλάδας στην εκτός έδρας νίκη επί της Γεωργίας και στην 2η "στροφή" των προκριματικών του Παγκοσμίου Κύπελλου του 2019 έκανε ρεκορ καριέρας, με τους 31 πόντους (5/9 δίποντα, 7/11 τρίποντα) που σημείωσε.

Η καλύτερη επίδοση του Νικ Καλάθη - όσον αφορά την παραγωγικότητα - μέχρι το ματς ήταν οι 25 πόντοι που είχε σημειώσει απέναντι στην Ρωσία στο περσινό Eurobasket. Ο Νικ Καλάθης απέναντι στην Γεωργία πέτυχε 31 πόντους, η οποία είναι καλύτερη επίδοση της καριέρας του, καθώς το career high του με τον Παναθηναϊκό ήταν 29 πόντοι στην EuroLeagiue και 27 πόντοι στην Basket League.

Τέλος ο Νικ Καλάθης απέναντι στην Γεωργία είχε στην συγκομιδή του 5 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 7 ασίστ, με την τελευταία να είναι στον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος με buzzer beater διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε το video με το εύστοχο τρίποντο του Νικ Καλάθη, με το οποίο έκανε ρεκόρ καριέρας:

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ