ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πρώτη συγκέντρωση για την Εθνική Γυναικών

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2019 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2019 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτριες της Εθνικής Γυναικών έκαναν την πρώτη τους προπόνηση τη Δευτέρα (5/2) με φόντο τους αγώνες απέναντι σε Ισραήλ και Πορτογαλία για την προκριματική φάση του Eurobaske 2019.

Την πρώτη τους προπόνηση εν όψει των αναμετρήσεων με Ισραήλ και Πορτογαλία έκαναν τη Δευτέρα (5/2) οι παίκτριες της Εθνικής Γυναικών. Η ομάδα του Κώστα Κεραμιδά συγκεντρώθηκε για πρώτη φορά με φόντο τους αγώνες της προκριματικής φάσης για το Eurobasket 2019, με μοναδική απούσα την Τζάκι Γέμελος.

Η ομογενής γκαρντ/φόργουορντ αναμένεται να φτάσει τα μεσάνυχτα στην Ελλάδα και από την Τρίτη (6/2) να είναι παρούσα στις προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Η Αννα Σπυριδοπούλου μιλώντας για την νέα προσπάθεια της Εθνικής Γυναικών ανέφερε χαρακτηριστικά " πως είμαστε πολύ χαρούμενες που είμαστε πάλι με την εθνική ομάδα. Έχουμε πρώτο αγώνα με το Ισραήλ το Σάββατο εκτός έδρας και θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα γι’ αυτό το παιχνίδι. Είναι λίγες οι μέρες, αλλά αυτή η ομάδα έχει μάθει να ανταποκρίνεται στα δύσκολα και η μία παίκτρια να παίζει για την άλλη. Θα δουλέψουμε αυτές τις μέρες που έχουμε μπροστά μας και θέλω να ελπίζω σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Αγαπάμε την εθνική ομάδα, θέλουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και στόχος είναι οι επιτυχημένες εμφανίσεις".

Τις αθλήτριες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος καλωσόρισε στο γήπεδο ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ο οποίος ευχήθηκε στην ομάδα καλή επιτυχία, ενώ το "παρών" στο γήπεδο έδωσε και το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, Γιάννης Αλεξόπουλος.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ