ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Προπονήθηκε στη Χαλκίδα η Εθνική Γυναικών

Προπονήθηκε στη Χαλκίδα η Εθνική Γυναικών
INTIME SPORTS

Η αποστολή της Εθνικής Γυναικών έφτασε την Πέμπτη το απόγευμα (19/11) στη Χαλκίδα, συνεχίζοντας την προετοιμασία της στο γήπεδο όπου θα δώσει τον πρώτο αγώνα της προκριματικής φάσης για το Ευρωμπάσκετ 2017, απέναντι στην Ελβετία (21/11, 17:00).

Στη Χαλκίδα βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης (19/11) η Εθνική Γυναικών, προκειμένου να συνεχίσει την προετοιμασία της εν όψει της αναμέτρησης με την Ελβετία (21/11, 17:00). Όλες οι παίκτριες είναι στη διάθεση του Κώστα Κεραμιδά για τη μεθαυριανή αναμέτρηση, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να δηλώνει:

"Θα θέλαμε όσο γίνεται περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Οι αγώνες έχουν βαθμό δυσκολίας, καθώς δεν έχουμε χρόνο για προετοιμασία. Κάναμε μόνο μια εβδομάδα προπόνηση. Δεν έχει τόσο σημασία ο αντίπαλος, αλλά σε τι κατάσταση θα βρεθούμε εμείς τη μέρα του αγώνα. Η Ελβετία είναι μια ουσιαστικά άγνωστη ομάδα".

Η Εβίνα Μάλτση με τη σειρά της σχολίασε: " Κάνουμε νέο ξεκίνημα με ένα καινούργιο στόχο. Ευελπιστούμε να έρθουν όσο γίνεται περισσότεροι φίλαθλοι και να μας στηρίξουν. Και εμείς θέλουμε να τους το ανταποδώσουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα". Η γεμάτη εξέδρα αναμένεται να είναι ένα από τα όπλα της Εθνικής Ομάδας με τη Στέλλα Καλτσίδου να επισημαίνει: " Έχουμε μια δύσκολη αποστολή το Σάββατο, αλλά το γεγονός ότι παίζουμε εδώ, στη Χαλκίδα, είναι θετικό. Περιμένω ο κόσμος να γεμίσει αυτό το ωραίο γήπεδο".

Το "παρών" στο κλειστό της Κανήθου έδωσε -μεταξύ άλλων- κι ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, Χρήστος Παγώνης, ο οποίος παρακολούθησε και ένα μέρος από την προπόνηση της Εθνικής Ομάδας: " Με ιδιαίτερη χαρά έχουμε υποδεχτεί την Εθνική Γυναικών. Από την επιτυχία του Σαββάτου θα εξαρτηθεί και ο αγώνας του Φεβρουαρίου. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και το γήπεδο να είναι γεμάτο".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ