ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ζούρος: "Τα 4άρια είναι η ταυτότητα μας"

Ζούρος: "Τα 4άρια είναι η ταυτότητα μας"
INTIME SPORTS

Για την εμφάνιση της Εθνικής, το "κόψιμο" του Κώστα Σλούκα, το Πουέρτο Ρίκο και το στιλ παιχνιδιού του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος μίλησε ο Ηλίας Ζούρος.

Αποστολή στην Βενεζουέλα Γιάννης Φιλέρης

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ηλίας Ζούρος μίλησε για την αναμέτρηση κόντρα στην Ιορδανία, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο "κόψιμο" του Κώστα Σλούκα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αλλά και τον επόμενο αντίπαλο μας, ο οποίος είναι το Πουέρτο Ρίκο.

" Δεν μου αρέσει να λέω ότι κόπηκε ένας παίκτης, ο Κώστας είναι και πολύ καλός παίκτης και πολύτιμος. Θεωρήσαμε όμως ότι σε αυτό το τουρνουά χρειαζόμαστε παίκτες που είναι καλύτεροι στην άμυνα, θέλουμε να παίξουμε ένα στυλ με πίεση σε όλο το γήπεδο", τόνισε αρχικά ο Ζούρος για τον Σλούκα και συμπλήρωσε στη συνέχεια:

" Γι αυτό και χαμηλώσαμε το σχήμα και παίζουμε πολλά 4αρια. Αν με το καλό προκριθούμε στο Λονδίνο, θα επιστρέψει στην Εθνική και θα διεκδικήσει θέση στους Ολυμπιακούς".

Για την εμφάνιση απέναντι στην Ιορδανία, ο Έλληνας προπονητής δήλωσε: " Εχουμε δουλέψει καλά ως ομάδα, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών και την απόδοσή τους στην πρεμιέρα. Κάθε μέρα είναι διαφορετική, περίμενα ότι το ματς με την Ιοδανία θα είναι πιο δύσκολο. Δεν έχουμε πολύ ταλέντο, αλλά είναι καλά δουλεμένη ομάδα και ξέρουν πώς να σταθούν στο γήπεδο. Είναι συγκεντρωμένοι, πολύ σοβαροί".

Όσον αφορά τον επόμενο αντίπαλο μας, το Πουέρτο Ρίκο τόνισε: " Εχουν αλλάξει το στυλ παιχνιδιού τους, είναι ακόμα πιο σκληροί. Είναι ομάδα που επιδιώκει την επαφή και παίζει με μεγάλη ταχύτητα. Εχει δύο εξαιρετικά πλέι μέικερ, τον Αρόγιο και τον Μπαρέα. Εμείς πρέπει να είμαστε κι από την πλευρά μας σκληροί στην άμυνα, ακόμα πιο σκληροί από αυτούς".

Βασιλειάδης: "Δεν ήταν εύκολο ματς"

Ο Κώστας Βασιλειάδης από την πλευρά των παικτών δήλωσε: " Το ματς δεν ήταν τόσο εύκολο, εμείς το κάναμε να φαίνεται εύκολο. Παίξαμε από την αρχή δυνατά στην άμυνα, δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο στην Ιορδανία να επιχειρήσει ελεύθερα σουτ. Δεν θέλαμε να τους αφήσουμε να αποκτήσουν ελπίδες κι έτσι τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα.

Τώρα υπάρχει μπροστά το ματς με το Πουέρτο Ρίκο, που είναι σαφώς πιο δύσκολο. Θέλουμε να νικήσουμε, να βγούμε πρώτοι κι από εκεί και πέρα να περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλος στο χιαστί".

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ