ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Πρόστιμο μέχρι 65.000 δολάρια στο Π.Ρίκο

Πρόστιμο μέχρι 65.000 δολάρια στο Π.Ρίκο

Σαν να μην έφτανε η ήττα-αποκλεισμός του Πουέρτο Ρίκο, κινδυνεύει και με πρόστιμο έως 65.000 ευρώ, επειδή τα μέλη της ομάδας δεν σταμάτησαν στη μεικτή ζώνη και δεν έδωσαν το "παρών" στη συνέντευξη Τύπου

Η απογοήτευση μετά την ήττα του Πουέρτο Ρίκο από τη Λιθουανία με 76-72 ήταν τόσο μεγάλη που δεν είχαν όρεξη για δηλώσεις μόλις οι διαιτητές σφύριξαν τη λήξη της αναμέτρησης.

Οι παίκτες του Μελέντες πέρασαν από τη μεικτή ζώνη χωρίς να σταματήσουν για να μιλήσουν στους εκπροσώπους του Τύπου, ενώ κανείς δεν βρέθηκε στην συνέντευξη Τύπου, όπως ήταν υποχρεωμένοι.

Αυτή η συμπεριφορά των Πορτορικανών λοιπόν, η οποία εν μέρει ήταν δικαιολογημένη λόγω της απογοήτευσης που υπήρχε στις τάξεις της ομάδας, ίσως να κοστίσει πολύ ακριβά στην ομοσπονδία μπάσκετ της χώρας.

Για κάθε παίκτη που πέρασε από την μεικτή ζώνη και δεν μίλησε, η ομοσπονδία θα πρέπει να πληρώσει 5.000 δολάρια, ενώ τόσο είναι το πρόστιμο και για τον Φλορ Μελέντες που δεν έδωσε το παρών στη συνέντευξη Τύπου.

"Είναι μία οδυνηρή ήττα για εμάς. Χάσαμε σε έναν αγώνα, χάρη σε τρία λάθη. Δεν μπορείς να τελειώνεις ένα παιχνίδι έτσι, αν θες να νικήσεις", τόνισε ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας, Ρικάρντο Καρίλο.

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ