ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πρίντεζης: "Προτεραιότητα ο Ολυμπιακός"

Πρίντεζης: "Προτεραιότητα ο Ολυμπιακός"
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός είναι η προτεραιότητα του Γιώργου Πρίντεζη που δήλωσε πως θέλει να μείνει στους "ερυθρολεύκους" στο περιθώριο της νίκης της Εθνικής επί της Ιορδανίας

Αποστολή στη Βενεζουέλα: Γιάννης Φιλέρης

Η Εθνική ομάδα ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις της στο προολυμπιακό τουρνουά της Βενεζουέλας και ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για την εικόνα που παρουσίασαν οι διεθνείς.

Ο Έλληνας φόργουορντ ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο παραμονής του στον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζοντας πως είναι προτεραιότητα να μείνει στην ομάδα...

"Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό, είναι η προτεραιότητά μου", υπογράμμισε ο Γιάννης Πρίντεζης και συνέχισε:

"Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, το δείξαμε και στα φιλικά, με εξαίρεση ίσως το ματς με την Βραζιλία, που είχαμε και κάποιους τραυματισμούς. Τώρα κοιτάζουμε το επόμενο ματς, έχουμε μπροστά το Πουέρτο Ρίκο που είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα".

Ζήσης: "Κάναμε αυτό που έπρεπε"

Από την πλευρά του ο Νίκος Ζήσης δήλωσε: " Κάναμε αυτό που έπρεπε σε ένα ματς που δεν χρειαζόταν να αφήσουμε τους αντιπάλους μας να διεκδικήσουν κάτι καλό.

Από την αρχή πιέσαμε στην άμυνα, πήραμε διαφορά και καθαρίσαμε το παιχνίδι. Παίξαμε όλοι και ουσιαστικά δείξαμε πως είμαστε έτοιμοι για το ματς με το Πουέρτο Ρίκο. Είναι το πρώτο δύσκολο παιχνίδι μας στο Προολυμπιακό και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση".

Όσον αφορά την Μπιλμπάο τόνισε: " Για την Μπιλμπάο δεν θέλω να πω κάτι, ακόμα δεν έχει τελειώσει τυπικά το θέμα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ