ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πρίντεζης: "Έχουμε δρόμο μέχρι το Παγκόσμιο"

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - ΣΕΡΒΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FIBA.COM)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - ΣΕΡΒΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FIBA.COM) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Πρίντεζης δήλωσε χαρούμενος τόσο από τη νίκη όσο και από την εικόνα της Εθνικής Ανδρών κόντρα στην Σερβία, τονίζοντας ότι ακόμα είναι νωρίς για να γίνεται κουβέντα για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Η νίκη επί της Σερβίας έφερε την Ελλάδα μία ανάσα από την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας . Μετά το παιχνίδι πάντως ο Γιώργος Πρίντεζης φάνηκε αρκετά προσγειωμένος στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ, μην θέλοντας να πάει την κουβέντα στο Παγκόσμιο Κύπελλο, παρά εστιάζοντας στον αγώνα με την Σερβία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του διεθνή φόργουορντ: " Τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε την καλύτερη παράδοση με την Σερβία. Μαζευτήκαμε πριν από λίγες μέρες, τα δείγματα δεν ήταν πολύ θετικά, αλλά βγάλαμε ενέργεια και πάθος και πήραμε τη νίκη. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, βρήκαμε πόντους στον αιφνιδιασμό και κερδίσαμε. Το δείγμα είναι πολύ θετικό. Συνεχίζουμε".

Για το φιλικό με την Γαλλία και την διαφορά στην εικόνα της ομάδας σε σχέση με τον αγώνα με την Σερβία: " Με την Γαλλία δεν ήμασταν καλοί. Η Γαλλία είχε προετοιμαστεί περισσότερες μέρες και αυτό ήταν ένα αβαντάζ. Τα παιδιά είχαν κάνει καταπλητκτική δουλειά στην πρώτη φάση. Εμείς δεν μπορούσαμε να είμαστε εκεί".

Για το Παγκόσμιο Κύπελλο: " Ακόμα και στο Παγκόσμιο να περάσουμε που πλέον είναι πιο προσιτό, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είναι νωρίς να μιλάμε για διακρίσεις. Έχουμε ακόμα δρόμο. Θα δούμε το καλοκαίρι σε τι κατάσταση είμαστε. Είναι ένα τουρνουά λίγων ημερών".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ