ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πρίντεζης: "Αυτή η ομάδα αξίζει να βρίσκεται στους 8"

ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ËÉÈÏÕÁÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ / EUROBASKET 2017 / LITHUANIA - GREECE / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ËÉÈÏÕÁÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ / EUROBASKET 2017 / LITHUANIA - GREECE / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Πρίντεζης εξέφρασε τη χαρά του για την σπουδαία νίκη-πρόκριση επί της Λιθουανίας, τόνισε πως η ομάδα δεν είχε καλή εικόνα στον πρώτο γύρο, ωστόσο αξίζει να βρίσκεται στους "8" του Eurobasket.

Η Εθνική πραγματοποίησε μία σπουδαία εμφάνιση κόντρα στη Λιθουανία, την οποία νίκησε με 77-64 και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Eurobasket, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ρωσία - Κροατία (10/09, 21:30).

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στη μικτή ζώνη και εξέφρασε τη χαρά του για την σπουδαία νίκη-πρόκριση επί των Λιθουανών, τόνισε πως η ομάδα δεν είχε καλή εικόνα στον πρώτο γύρο, ωστόσο αξίζει να βρίσκεται στους "8" του Eurobasket.

"Συγχαρητήρια στην ομάδα. Μεγάλη νίκη απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Αυτή η ομάδα αξίζει να βρίσκεται στους 8. Είμαστε πολύ χαρούμενοι σήμερα, όμως προετοιμαζόμαστε από αύριο για το επόμενο νοκ άουτ. Και στις χαρές και στις λύπες πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Στο πρώτο γύρο οι εμφανίσεις δεν ήταν όπως έπρεπε, αλλά έχουμε φιλότιμο και αγωνιζόμαστε για την Ελλάδα", ανέφερε, αρχικά ο 32χρονος φόργουορντ, ο οποίος στη συνέχεια ερωτήθηκε για την είσοδο του Νίκου Γκάλη στο Hall of Fame:

"Τεράστια τιμή για όλη την Ελλάδα. Όλοι ξέρουμε τι είναι ο Νίκος Γκάλης. Δυστυχώς τον πρόλαβα στο τέλος της καριέρας του, αλλά ξέρω πολύ καλά τι έχει κάνει. Το ότι βρίσκεται εκεί, του αξίζει 100% και για τη δουλειά και για τη νοοτροπία του. Του αξίζει ένα κομμάτι της σημερινής νίκης του ανήκει και το ξέρει και αυτός, δεν χρειάζεται να του την αφιερώσουμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ