ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πιτίνο: "Θα ήθελα τον Σπανούλη στην Εθνική ομάδα"

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
Pitino, Panathinaikos (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Ρικ Πιτίνο μέσω Twitter, όπως το συνηθίζει όταν θέλει κάτι να σχολιάσει, σημείωσε πως θα ήθελε να δει τον Βασίλη Σπανούλη να παίζει στην Εθνική Ελλάδας.

Η αγκαλιά τους με τη λήξη του ντέρμπι της Euroleague ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και εν συνεχεία η αποθέωση του Ρικ Πιτίνο στο Βασίλη Σπανούλη στη Συνέντευξη Τύπου ήταν ο καπνός... Η φωτιά μπήκε από το tweet που έκανε ο 67χρονος προπονητής του τριφυλλιού και της Εθνικής Ανδρών, ο οποίος έγραψε πως θα ήθελε να δει τον Βασίλη Σπανούλη να παίζει ξανά με το εθνόσημο στο στήθος.

Ο Ρικ Πιτίνο έγραψε χαρακτηριστικά: "Για την ιστορία θα ήθελα πολύ να δω τον Σπανούλη στην Εθνική μας ομάδα".

Το σενάριο επιστροφής του Βασίλη Σπανούλη στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βέβαια φαντάζει δύσκολο από τη στιγμή που έχει αποσυρθεί από την Εθνική Ανδρών από το 2015. Ο Ρικ Πιτίνο όμως, όπως όλα δείχνουν θα παλέψει να αλλάξει την απόφαση του αρχηγού του Ολυμπιακού.

Θυμίζουμε ότι μόλις πριν από μία εβδομάδα, με επιστολή που έφτασε στα γραφεία της ΕΟΚ, ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Κώστας Παπανικολάου και ο Αντώνης Κόνιαρης έθεσαν εαυτούς εκτός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, λόγω της ταυτόχρονης παρουσίας του 67χρονου τεχνικού στον πάγκο του Παναθηναϊκού και της Εθνικής.

Ο Ρικ Πιτίνο θα καθοδηγήσει την Ελλάδα στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Καναδά, με φόντο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ