ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παπαπέτρου: "Μας πληγώνει ο αποκλεισμός"

Παπαπέτρου: "Μας πληγώνει ο αποκλεισμός"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του για την ήττα της Εθνικής ομάδας από την Κροατία (66-61) που σήμανε τον αποκλεισμό από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Η Εθνική ομάδα δεν τα κατάφερε ούτε σε αυτό το Προολυμπιακό, με την Κροατία να "σκοτώνει" τα όνειρα πρόκρισης στο Ρίο . Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ λέγοντας:

" Κάναμε ένα πολύ κακό ξεκίνημα. Από εκεί και πέρα παλέψαμε, καταφέραμε να περάσουμε μπροστά στο σκορ. Σε ένα σημείο είναι το να βάλεις ένα - δύο σουτ να αλλάξεις το παιχνίδι. Στο τέταρτο δεκάλεπτο μείναμε χωρίς σκορ για έξι λεπτά, κι αυτό μας στοίχισε στο τέλος. Χάσαμε πολλά περιφερειακά σουτ, πολλά από αυτά μπήκαν και βγήκαν. Γι αυτό λέω ότι είναι και θέμα τύχης. Η ουσία είναι ο αποκλεισμός, τίποτα άλλο. Μας πληγώνει όλους αυτό που έγινε. Θέλαμε πάρα πολύ αυτή την πρόκριση, ανεξαρτήτως του πόσα παιδιά είναι νέα ή όχι. Μας πεισμώνει αυτό που έγινε", ενώ σε ερώτηση για το αν ο Γιάννης Μπουρούσης ανακοίνωσε στα αποδυτήρια αν θα σταματήσει από την Εθνική ομάδα, απάντησε πως " στα αποδυτήρια, δεν μιλάει κανείς σε τέτοιες στιγμές. Δεν έχει ειπωθεί κάτι ακόμα".

Μάντζαρης: "Δεν υπήρχαμε στο παιχνίδι"

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Μάντζαρης βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου και δήλωσε: " Στα πρώτα 15 λεπτά δεν υπήρχαμε στο παιχνίδι. Η Κροατία έκανε ό,τι ήθελε στην άμυνα και την επίθεση. Παλέψαμε στη συνέχεια, επιστρέψαμε, γυρίσαμε από το -24. Όταν το ματς ήταν κοντά στο σκορ στο δεύτερο μέρος δεν βάλαμε τα ανοιχτά σουτ. Έτσι χάσαμε το ματς. Είμαστε μαζί 20 μέρες. Δεν μπορούμε να παίζουμε καλά για 40 λεπτά συνέχεια. Παίξαμε καλά 15 λεπτά αλλά δεν ήταν αρκετά για εμάς".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ