ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παπαπέτρου: "Κάποια στιγμή θα βάλουμε τα σουτ"

Παπαπέτρου: "Κάποια στιγμή θα βάλουμε τα σουτ"

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου εξήγησε ότι η Εθνική πρέπει να είναι ακόμα καλύτερη με τη Γαλλία και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την ευστοχία στα σουτ.

Τα δύσκολα έρχονται για την Εθνική ανδρών στο Eurobasket 2017 και οι διεθνείς ξέρουν πως τα κενά διαστήματα δεν έχουν θέση στο ματς με τη Γαλλία...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΛΣΙΝΚΙ: Σπύρος Καβαλιεράτος

"Σίγουρα θα δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο με τη Γαλλία, σε σχέση με το ματς κόντρα στην Ισλανδία", σχολίασε ο Ιωάννης Παπαπέτρου και συμπλήρωσε: "Θα είμαστε πιο έτοιμοι απ΄ό,τι στην πρεμιέρα της διοργάνωσης. Η Γαλλία έχει πάρα πολλούς επιθετικούς στόχους και παίκτες που σηκώνουν το βάρος στην επίθεσή τους. Δεν είναι ένας παίκτης που πρέπει να περιορίσουμε, αλλά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να μείνουμε στο παιχνίδι από την άμυνά μας. Η περιφέρειά τους είναι η δύναμή τους, στηρίζονται κυρίως στο πικ εντ ρολ".

Εξίσου δυνατή βέβαια είναι και η Εθνική μας. "Εχουμε κι εμείς έχουμε πολλά όπλα. Δεν υπερεκτιμούμε, ούτε υποτιμούμε τους εαυτούς μας. Και εμείς είμαστε καλοί επιθετικά, στο λόου ποστ, στο πικ εν ρολ, αλλά και στα σουτ, τα οποία μπορεί να μην έχουν μπει ακόμα, αλλά κάποια στιγμή θα τα βάλουμε".

Και κατέληξε: "Και εγώ προσωπικά και η ομάδα συνολικά ήμασταν χθες λίγο αγχωμένοι. Φαίνεται και από την εικόνα. Αφήνουμε πίσω μας αυτό το παιχνίδι ματς, νικήσαμε και αυτό είναι που μετράει. Κοιτάμε το επόμενο ματς, που θα πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι και βελτιωμένοι. Όταν γυρνάς σπίτι ή στο ξενοδοχείο σκέφτεσαι τι έχεις κάνει λάθος και τι καλά. Ξέρουμε τα λάθη μας. Αλλά, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να βελτιωθούμε ενόψει Γαλλίας".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ