ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παπανικολάου: "Έτρεμαν τα πόδια μου"

Παπανικολάου: "Έτρεμαν τα πόδια μου"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Παπανικολάου δήλωσε πιο έτοιμος σε σχέση με πέρσι και στάθηκε στην παρουσία του Βασίλη Σπανούλη που λύνει τα χέρια των υπολοίπων παικτών

Αποστολή στη Βενεζουέλα: Γιάννης Φιλέρης

Στην καλή κυκλοφορία της μπάλας στάθηκε ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος αναφέρθηκε επίσης στην καλή άμυνα και το γρήγορο παιχνίδι της Εθνικής.

"Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι κι αυτό το συζητήσαμε πριν από το παιχνίδι. Τέτοια ματς είναι επικίνδυνα να βρεθείς πίσω στο σκορ, ή να έχεις κάποιον τραυματισμό. Είχαμε το μυαλό μας, παίζαμε άμυνα και τρέχαμε. Αυτό ήταν", σχολίασε ο άσος του Ολυμπιακού και συμπλήρωσε:

"Σίγουρα έχουμε καλή κυκλοφορία, αλλά αυτό είναι μια παράδοση της Εθνικής από το 2004 και μετά. Υπάρχει σημαντική διαφορά σε σχέση με πέρσι. Είναι ο Σπανούλης μαζί μας και εμείς οι νεαροί αισθανόμαστε πιο έτοιμοι".

Όσον αφορά τον εαυτό του, ο Κώστας Παπανικολάου υπογράμμισε: "Εγώ για παράδειγμα φέτος στην πρεμιέρα ήμουν έτοιμος να παίξω, ενώ πέρσι έτρεμαν τα πόδια μου. Μετράει ότι πολλοί προερχόμαστε από Ολυμπιακό γιατί έχουμε αυτοματισμούς και συνεργασίες, κάτι που συνέβαινε και παλιότερα στην Εθνική όταν ο κορμός ήταν του Παναθηναϊκού".

Σε ερώτηση για το ΝΒΑ και την πιθανότητα να βρεθεί εκεί από τη νέα σεζόν, υποστήριξε: " Είναι κάτι ευχάριστο για μένα, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι φέτος. Ίσως την επόμενη χρονιά".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ