ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Νίκη στην Κρήτη με Φελντέιν

Νίκη στην Κρήτη με Φελντέιν

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ρεθύμνου με 88-53 σε φιλικό που διεξήχθη στο "Μελίνα Μερκούρη", με τον Τζέιμς Φελντέιν να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με την "πράσινη" φανέλα (PHOTOS).

Ο Παναθηναϊκός δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα απέναντι στο Ρέθυμνο, επικρατώντας με 88-53 σε φιλικό προετοιμασίας που διεξήχθη στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη".

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς και ο Γιώργος Παπαγιάννης σκόραραν από 20 πόντους έκαστος για τους "πράσινους" που αγωνίστηκαν υπό τις οδηγίες του Μίλαν Μίνιτς, από τη στιγμή που ο Σάσα Τζόρτζεβιτς κοουτσάρει τη Σερβία στην τελική φάση του Eurobasket.

Σε ό,τι αφορά τον Τζέιμς Φελντέιν, ο Δομινικανός γκαρντ ο οποίος ολοκλήρωσε πρόσφατα τις υποχρεώσεις του στο FIBA Americas και τέθηκε στη διάθεση του τεχνικού τιμ του Παναθηναϊκού, τελείωσε τον αγώνα με 16 πόντους.

Για τους Κρητικούς, ο νεοαποκτηθείς Χάρης Γιαννόπουλος σημείωσε 11 πόντους, με 3 τρίποντα.

Τα δεκάλεπτα: 18-21, 32-51, 44-67, 53-88.

Ρέθυμνο (Μυκονιάτης, Κουλουριώτης): Παναρετάκης 2, Πατάτας 2, Ματαλών 7 (1), Σχίζας 1, Ρέλφορντ 10 (1), Σάφτενααρ 1, Γιαννόπουλος 11 (3), Ντιαλό, Κλουφ 3, Δουλγεράκης, Καμπερίδης 5, Θεοδωρίδης, Αγκμπελέζε 5, Κορόλεφ 6.

Παναθηναϊκός (Μίνιτς): Πάβλοβιτς 9, Παπαδάκης 2, Καλαϊτζάκης 4, Γιάνκοβιτς 20 (3), Φώτσης 7 (1), Λούντζης 3 (1), Κρίσκεβιτς 1, Φελντέιν 16 (3), Διαμαντίδης 3 (1), Παπαγιάννης 20, Γαλιώτος 3.

Γιάνκοβιτς: "Να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα"

Μετά το τέλος του αγώνα ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς δήλωσε: "Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία προς το παρόν. Βέβαια λείπουν βασικά στελέχη της ομάδας, αλλά αυτό δεν μας σταματάει. Κάθε μέρα θέλουμε να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι. Σκοπός των δύο φιλικών είναι να παίξουμε εναντίον μίας πολύ καλής ομάδας και καλά οργανωμένης, με ποιοτικές μονάδες.

Από κει και πέρα, η δυσκολία έχει να κάνει με το ότι είναι δύο παιχνίδια σε δύο ημέρες, αλλά και αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα και γενικότερα στο πλαίσιο της προετοιμασίας".

Νίκη στην Κρήτη με Φελντέιν
Νίκη στην Κρήτη με Φελντέιν
Νίκη στην Κρήτη με Φελντέιν
Νίκη στην Κρήτη με Φελντέιν
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ