ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μωραϊτης: "Στόχος η είσοδος στην οχτάδα"

Μωραϊτης: "Στόχος η είσοδος στην οχτάδα"

Ο αρχηγός της Εθνικής Εφήβων, Δημήτρης Μωραϊτης, μίλησε στο επίσημο σάιτ της ΕΟΚ για την πορεία της προετοιμασίας της ομάδας ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Σλοβακίας, αλλά και τον στόχο της ομάδας.

Η Εθνική Εφήβων βρίσκεται πλέον στην Τσεχία προκειμένου να δώσει κάποια φιλικά παιχνίδια ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Σλοβακία που θα διεξαχθεί το διάστημα 29 Ιουλίου-6 Αυγούστου.

Πριν από αυτά τα δυνατά φιλικά ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Μωραίτης, μίλησε στο σάιτ της ΕΟΚ για την πορεία της προετοιμασίας, τους στόχους της ομάδας, αλλά και την συνύπαρξη με τους δίδυμους αδελφούς Καλαϊτζάκη (Γιώργο και Παναγιώτη).

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την πορεία της προετοιμασίας: " Κάναμε το πρώτο στάδιο προετοιμασίας στην Αταλάντη. Ήταν καλά, γιατί ήταν ήσυχα, δεν είχαμε πολλά στο κεφάλι μας και έτσι μπορούσαμε να συγκεντρωθούμε στην προπόνηση και σε αυτά που έπρεπε να κάνουμε στο γήπεδο, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι όταν έρθει η ώρα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα".

Για το γεγονός ότι ήδη η ομάδα έχει γίνει μία μεγάλη παρέα: "Έχουμε αρχίσει να γινόμαστε ομάδα και είναι κάτι που όσο περνούν οι μέρες θα πηγαίνει όλο και καλύτερα. Έχουμε το στόχο μας, προπονούμαστε και συνεχίζουμε. Τα φιλικά μπαίνουν στο πρόγραμμα και πιστεύω πως θα ανταποκριθούμε καλά. Το πιο σημαντικό είναι πως έχουμε γίνει όλοι μια παρέα και θα μας βοηθήσει κι αυτό πάρα πολύ στο Ευρωπαϊκό".

Για τον στόχο της ομάδας: " Η είσοδος στην οχτάδα. Αυτό θα πρέπει να θέσουμε ως αρχικό στόχο και βλέπουμε".

Για το γεγονός ότι στην προετοιμασία βρίσκεται ο δίδυμος αδελφός του καλού του φίλου, Γιώργου Καλαϊτζάκη, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης: " Το γεγονός ότι όλη τη χρονιά είχαν έναν Καλαϊτζάκη και τώρα έχω δύο δεν υπάρχει! Είναι ίδιοι στα πάντα! Ακόμη και στο πώς κοιμούνται, πράγμα που με τρελαίνει".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ