ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μπουρούσης: "Σαν να μην υπάρχω μέσα στο γήπεδο"

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2017 / ΕΛΛΑΔΑ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ / EUROBASKET 2017 / GREECE - FINLAND / ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2017 / ΕΛΛΑΔΑ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ / EUROBASKET 2017 / GREECE - FINLAND / ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Μπουρούσης έκανε την αυτοκριτική του για την έως τώρα απόδοση του στο Eurobasket 2017 και υποσχέθηκε πως κόντρα στη Λιθουανία θα είναι διαφορετικός.

Την αυτοκριτική του έκανε ο Γιάννης Μπουρούσης μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου της εθνικής ομάδας, ενόψει της αυριανής (09/09) αναμέτρησης με τη Λιθουανία, για τη φάση των «16» του Eurobasket 2017.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΛΟΣ

"Σκέφτομαι το παιχνίδι αύριο και τίποτε άλλο. Δεν έχω βοηθήσει καθόλου την ομάδα για να είμαι ειλικρινής, σαν να μην υπάρχω στο γήπεδο μέσα. Θα προσπαθήσω σε ένα δύσκολο ματς να βγάλω όλη την εμπειρία μου. Το θέμα είναι τι θα γίνει αύριο. Μπορεί να είμαι 13 χρόνια στην ομάδα, αλλά αν βάλετε κάμερα στα αποδυτήρια δεν υπάρχει κανένας τσακωμός, αν εξαιρέσεις το περιστατικό με τον Παππά που δεν έχει σχέση με την ομάδα.

Το κλίμα είναι καλό, κάνουμε πολύ χαβαλέ στην ομάδα. Θέλω να πιστεύω πως τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα, αυτή είναι η γενιά που πρέπει να οδηγήσει την ομάδα στο μέλλον. Ο Παπαγιάννης έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια, ο Αγραβάνης προσπαθεί πάρα πολύ και θεωρώ πως είναι πολύ ομαδική δουλειά. Το ματς αυτό θα μας καθορίσει αν θα βγούμε ξανά στην ελίτ ή όχι", είπε ο Γιάννης Μπουρούσης." Βρισκόμαστε στη δεύτερη φάση του τουρνουά. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση μας. Αφήνουμε την πρώτη φάση πίσω μας.

Εχουμε το πρώτο χιαστί παιχνίδι που καθορίζει την πορεία σου. Η ομάδα έδειξε ότι είναι έτοιμη, όρθωσε ανάστημα στον προηγούμενο αγώνα και με το ίδιο μοτίβο ξεκινάμε αύριο στο παιχνίδι που είναι για τους χιαστί", δήλωσε ο αρχηγός της Εθνικής για τον αγώνα με την Λιθουανία.

Στη συνέχεια, ο έμπειρος σέντερ μίλησε αναφορικά με τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση: " Στη Σεβίλλη είχαμε 5-0 και αντιμετωπίζαμε τη Σερβία που πέρασε πολύ δύσκολα. Πιστεύαμε πως θα περάσουμε, αλλά η Σερβία έπιασε απίστευτη απόδοση.

Το ματς με την Πολωνία για μας ήταν τελικός, δεν θέλαμε να παίξουμε τελικό τόσο νωρίς, αλλά τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα, ο προπονητής έκανε αυτά που έπρεπε και κερδίσαμε. Δεν ήταν εύκολο, αλλά το ψυχολογικό βάρος ήταν μεγάλο. Θα ήταν βαρύ να αποκλειστεί η Εθνική, και για μας αλλά και για τους Έλληνες φιλάθλους, που θέλουν η ομάδα να πετύχει. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Είναι ένα νοκ άουτ ματς και πάμε να το κερδίσουμε".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ