ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μποχωρίδης: "Χαρούμενος που επέστρεψα στην Εθνική"

Μποχωρίδης: "Χαρούμενος που επέστρεψα στην Εθνική"
EUROKINISSI

Ο διεθνής πλέι μέικερ, Λευτέρης Μποχωρίδης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Είναι να γελάει κανείς" για το δεύτερο "παράθυρο" των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης με δηλώσεις του στον Sport24 Radio 103,3 και στην εκπομπή "Είναι να γελάει κανείς" δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την επιστροφή του στην Εθνική Ελλάδας, αλλά και την θέλησή του να την βοηθήσει στα παιχνίδια με την Εσθονία (23/2) και Μ. Βρετανία (25/2).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του του Λευτέρη Μποχωρίδη στον Sport24 Radio 103,3 πριν από την έναρξη της προετοιμασίαw της Εθνικής για τους αγώνες του δεύτερου "παραθύρου" των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019:

Για την επιστροφή του στην επίσημη αγαπημένη: "Είναι η δεύτερη παρουσία μου και είμαι αρκετά χαρούμενος που επέστρεψα και θέλω και εγώ να βοηθήσω μαζί με τα παιδιά να πετύχουμε τον στόχο της πρόκρισης".

Για τις προσδοκίες: " Αυτή η Εθνική έχει φέρει μεγάλες επιτυχίες και είναι λογικό ο κόσμος να περιμένει πολλά. Νομίζω με το υλικό που έχει θα δείξει στο γήπεδο ότι αξίζει να βρίσκεται στις κορυφαίες ομάδες".

Για το κλίμα: "Όλοι πιστεύω ότι βοηθάνε ώστε να υπάρχει ένα πάρα πολύ καλό κλίμα και αυτό θα μας βοηθήσει ώστε να συνεχίσουμε".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ