ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μόνο ο Μήτογλου από τον Παναθηναϊκό στην Εθνική Ανδρών

MEDIA DAY ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
MEDIA DAY ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Ντίνος Μήτογλου θα ενισχύσει την Εθνική Ανδρών στα "παράθυρα" από τον Παναθηναϊκό Superfoods, εν αντιθέσει με τους Νικ Καλάθη, Θανάση Αντετοκούνμπο και Ίαν Βουγιούκα που θα απουσιάσουν.

Με τον Ντίνο Μήτογλου θα παραταχθεί η Εθνική Ανδρών στους δύο πρώτους αγώνες των "παραθύρων"! Ο 21χρονος πάουερ φόργουορντ του Παναθηναϊκού Superfoods θα δώσει το "παρών" το απόγευμα της Δευτέρας (20/11) στην πρώτη συγκέντρωση της "γαλανόλευκης" για τους αγώνες με Μεγάλη Βρετανία (24/11) και Ισραήλ (21/11), εν αντιθέσει με τους Νικ Καλάθη, Θανάση Αντετοκούνμπο και Ίαν Βουγιούκα που θα παραμείνουν στο "τριφύλλι" εν όψει της αναμέτρησης με τη Ρεάλ Μαδρίτης (24/11, 21:00) για την EuroLeague.

Δεδομένου του γεγονότος πως βάσει rotation, δεν βρίσκεται στη δωδεκάδα του "τριφυλλιού" στους αγώνες της EuroLeague, αποφασίστηκε να ενισχύσει τη "γαλανόλευκη" στα δύο πρώτα παιχνίδια της προκριματικής φάσης. Η παρουσία του στις τάξεις της Εθνικής Ανδρών δεν θα είναι η πρώτη, αφού το καλοκαίρι συμμετείχε στην προετοιμασία για το Eurobasket, όντας ο τελευταίος -μαζί με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη- παίκτης που "κόπηκε" από τη δωδεκάδα για τη διοργάνωση.

Θυμίζουμε πως πριν από μία εβδομάδα, συνολικά οι παίκτες του Ολυμπιακού ανακοίνωσαν την απουσία τους από την Εθνική Ανδρών , ενώ μία μέρα μετά ήταν η σειρά αυτών της Μπασκόνια για να πάρουν την ίδια απόφαση, όπως αυτή εκφράστηκε μέσω του Γιάνις Τίμα στο Instagram .

Κάπως έτσι, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα δουλέψει την επόμενη εβδομάδα με τους εξής παίκτες για το "δύο στα δύο" απέναντι σε Μεγάλη Βρετανία και Ισραήλ: Γιάννη Μπουρούση (σέντερ), Ντίνο Μήτογλου (φόργουορντ), Παναγιώτη Βασιλόπουλο (φόργουορντ), Δημήτρη Μαυροειδή (σέντερ), Γιάννη Αθηναίου (γκαρντ), Χάρη Γιαννόπουλο (γκαρντ/φόργουορντ), Δημήτρη Κατσίβελη (γκαρντ), Γιαννούλη Λαρεντζάκη (γκαρντ), Αντώνη Κόνιαρη (γκαρντ), Νίκο Γκίκα (γκαρντ), Βασίλη Μουράτο (γκαρντ), Βασίλη Χρηστίδη (σέντερ), Χρήστο Σαλούστρο (φόργουορντ), Βαγγέλη Μαργαρίτη (φόργουορντ), Γιώργο Τσαλμπούρη (φόργουορντ/σέντερ) και Ντούσαν Σάκοτα (φόργουορντ).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ