ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μίσσας: "Συγγνώμη από τη Σερβία"

Μίσσας: "Συγγνώμη από τη Σερβία"

Μετά τη βαριά ήττα στο Βελιγράδι ο Κώστας Μίσσας στάθηκε στην κούραση, χαρακτήρισε το φιλικό "καλό τεστ" και ζήτησε... συγγνώμη από τους Σέρβους.

Ουδόλως προβληματίστηκε ο Κώστας Μίσσας από την κακή εικόνα και τη βαριά ήττα από τη Σερβία στο φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων στο Βελιγράδι. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός χαρακτήρισε το παιχνίδι "ένα καλό τεστ" και ζήτησε συγνώμη από τους Σέρβους, επειδή η εθνική ομάδα δεν ήταν αρκετά ανταγωνιστική.

" Σε έξι μέρες δώσαμε τέσσερα παιχνίδια κάνοντας δύο ταξίδια, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για μας και την εικόνα που είχαμε σήμερα" είπε αρχικά ο Κώστας Μίσσας, αναφερόμενος στην φυσιολογική κούραση που ένιωθαν οι διεθνείς κόντρα στη Σερβία. " Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στην ομάδα της Σερβίας, γιατί δεν τους προσφέραμε ένα καλό τεστ. Για μας ήταν, αντίθετα, ένα καλό τεστ, είδαμε πολλά πράγματα και όταν χάνεις ένα παιχνίδι μπορείς να μάθεις περισσότερα από ό,τι μετά από μια νίκη στην περίοδο της προετοιμασίας" συνέχισε ο "Στρατηγός".

" Θα χρησιμοποιήσουμε αυτό το ματς με πολλή ανάλυση βίντεο για να δούμε τα λάθη μας. Η Σερβία έπαιξε εξαιρετικά, αλλά τους δώσαμε εμείς τη δυνατότητα να φανούν τόσο πολύ καλύτεροι. Για μας είναι πολύ σημαντικό να μάθουμε από τα λάθη μας και να βελτιωθούμε εν όψει των επόμενων φιλικών. Είναι περίοδος προετοιμασίας και έχει σημασία να διορθώσουμε τα λάθη μας ώστε να είμαστε έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε ένα πρόβλημα με το δεξί του γόνατο, είχε κάποιες ενοχλήσεις και θέλαμε να τον προφυλάξουμε. Ξέραμε πως θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, με δύναμη και πολλές επαφές και γι’ αυτό δεν τον χρησιμοποιήσαμε", πρόσθεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Παπανικολάου: "Σκληρό μάθημα"

Από την πλευρά των παικτών μίλησε μετά το τέλος του αγώνα ο Κώστας Παπανικολάου, που χαρακτήρισε την ήττα από τους Σέρβους " σκληρό μάθημα" και τόνισε ακόμα: " Για μας δεν υπάρχουν πολλά να πούμε. Ήταν ένα πολύ καλό τεστ απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Αποδείχτηκε πως έχουμε πολλά να διορθώσουμε αν θέλουμε να βελτιωθούμε και να γίνουμε ομάδα. Ήταν ένα σκληρό μάθημα για μας και ελπίζω από αυτό να βγούμε όλοι καλύτεροι για τη συνέχεια".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ