ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μίσσας: "Με την προσθήκη του Γιάννη δεν θα αλλάξουμε πολλά πράγματα"

Μίσσας: "Με την προσθήκη του Γιάννη δεν θα αλλάξουμε πολλά πράγματα"

Ο Κώστας Μίσσας δήλωσε πως η εικόνα της Εθνικής είναι καλύτερη από ό,τι περίμενε, αναφέρθηκε στην επιστροφή του Γιάννη, ενώ ο Σλούκας ανυπομονεί να μπει στο παιχνίδι ο σούπερ-σταρ των Μπακς.

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην Μεγάλη Βρετανία, ο προπονητής της Εθνικής, Κώστας Μίσσας, τόνισε πως με την προσθήκη του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν θα αλλάξει πολλά πράγματα στο παιχνίδι της ελληνικής ομάδας. Αναφέρθηκε στις δοκιμές του και σχολίασε τους τομείς που τον έχουν ικανοποιήσει. "Η εικόνα μας είναι καλύτερη από ό,τι περιμέναμε", επεσήμανε, ενώ ο Κώστας Σλούκας ανυπομονεί για την αθλητικότητα και την ποιότητα του σούπερ-σταρ των Μπακς.

Ο Κώστας Μίσσας σχολίασε πως: "Θα έλεγα πως για την περίοδο η εικόνα μας είναι πολύ καλύτερη από ό,τι περιμέναμε. Σε ορισμένα κομμάτια που έχουν να κάνουν με τη συγκέντρωση και τη διάθεση, είχαμε πρόβλημα και δεν επιτρέπεται να χάνουμε τόσα ριμπάουντ. Δεν πρόκειται να πας πουθενά αν δεν έχεις 40 λεπτά καλή άμυνα. Μια καλή άμυνα τελειώνει στο ριμπάουντ, γιατί αν δεν πάρεις το ριμπάουντ δεν μετρά η άμυνα και δεν μπορείς να έχεις τρανζίσιον.

Σήμερα ήμασταν αρκετά καλοί στον πρωτεύοντα αιφνιδιασμό, όσον αφορά στις αποστάσεις και τη σοβαρότητα. Δοκιμάσαμε κάποια σχήματα, ακόμη και χαμηλά για να παίξουμε άμυνα με αλλαγές. Ήταν μια καλή εικόνα, αλλά δεν εφησυχάζουμε. Έχουμε δύο πιο δυνατά παιχνίδια μπροστά μας για να δούμε κάποια πράγματα. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε όλα αυτά που θέλουμε να περάσουμε στην ομάδα σαν όγκο. Με την προσθήκη του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν θα αλλάξουμε πολλά πράγματα. Με εκείνον μπορείς να έχεις κάποια ριμπάουντ παραπάνω, περισσότερο τρανζίσιον, περισσότερο post up".

Σλούκας: "Με τον Γιάννη θα βελτιωθούμε σε αθλητικότητα και ποιότητα"

Ο Κώστας Σλούκας ανέφερε: " Ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας μετά από επίπονες προπονήσεις. Κρατάμε την άμυνα και τη διάθεσή μας. Θα γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα. Η Μ. Βρετανία είναι μια αθλητική ομάδα, δεν είχαμε καλή αντίδραση στα ριμπάουντ και πρέπει να βελτιωθούμε, όπως και σε άλλους τομείς. Με την επιστροφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα βελτιωθούμε σε αθλητικότητα και ποιότητα".

Μήτογλου: "Τιμή για μένα και πρωτόγνωρη εμπειρία"

Ο Κωνσταντίνος Μήτογλου μετά το ντεμπούτο του είπε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα για τη νίκη. Ευχαριστώ τον κόσμο για το χειροκρότημα. Είναι τιμή για μένα και πρωτόγνωρη εμπειρία. Η Εθνική έχει πάντα μέρος στην καρδιά όλων των Ελλήνων. Γεροί να’ μαστε και να παίζουμε πολλά χρόνια στην ομάδα. Χαίρομαι για τη μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό, που είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, αλλά εστιάζω αυτή την περίοδο στην Εθνική».

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ