Μίσσας: "Ετοιμοι, είτε με ήλιο, είτε με βροχή"

Εθνική παντός καιρού θέλει να παρουσιάσει ο Κώστας Μίσσας στο Eurobasket 2017, που εξήγησε την ιδιαίτερη δυσκολία που έχει το ματς με τη Γαλλία.

Η πληγωμένη Γαλλία έχει πλέον λιγότερα περιθώρια απώλειας, κάτι που γνωρίζουν καλύτερα οι διεθνείς μας και το προπονητικό τιμ. Ο Κώστας Μίσσας θέλει να δει την Εθνική ακόμα καλύτερη σε σχέση με την πρεμιέρα και στέλνει το δικό του μήνυμα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΛΣΙΝΚΙ: Σπύρος Καβαλιεράτος

"Η Εθνική πρέπει να είναι έτοιμη κάθε μέρα, ανεξάρτητα από ήλιο ή βροχή. Περιμένουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που θα είναι καλύτερη από το πρώτο της παιχνίδι. Η ήττα της από τη Φινλανδία θα κάνει τη Γαλλία πολύ πιο συγκεντρωμένη. Την έχουμε δει σε πάρα πολλά ματς. Θα πρέπει να ξεκινήσουμε από το κομμάτι της άμυνας, ειδικά στην περιφέρεια που είναι η μεγάλη τους δύναμη και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Έχουμε συγκεκριμένες κατευθύνσεις σε κάποιες διαφορετικές μορφές παιχνιδιού της Γαλλίας", είπε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και ολοκλήρωσε τις σύντομες δηλώσεις του. "Στην επίθεση όπου μπορέσουμε θα χτυπήσουμε στο τρανζίσιον και διαφορετικά θα χτυπήσουμε σε κάποιες αδυναμίες τους. Ο έλεγχος του ρυθμού είναι πολύ σημαντικός, γιατί είχαν στο προηγούμενο ματς σχεδόν το 50% των πόντων του από τον πρωτεύοντα ή δευτερεύοντα αιφνιδιασμό. Θα πρέπει, λοιπόν, να μην τους το προσφέρεις αυτό, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην επίθεση".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24