ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Με Ουκρανία στους "8" η Εθνική Παίδων

Με Ουκρανία στους "8" η Εθνική Παίδων

Η Βουλγαρία νίκησε 75-72 την Πολωνία και έστειλε την Ουκρανία ως αντίπαλο της Ελλάδας στους "8" του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος παίδων β' κατηγορίας.

Habemus... αντίπαλο! Δύο ώρες μετά την ιστορική νίκη επί της Ελβετίας η Εθνική Παίδων έμαθε και τον αντίπαλό της στους "8" του Ευρωμπάσκετ β' κατηγορίας που διεξάγεται στη Σόφια από τις 10 έως τις 19 Αυγούστου. Αυτή θα είναι η Ουκρανία (την Πέμπτη 17/8 στις 13:45), η οποία επωφελήθηκε τη νίκης της Βουλγαρίας επί της Πολωνίας με 75-72 και κατέκτησε τη δεύτερη θέση (έχοντας το καλύτερο γκολ αβερέιτζ στην τριπλή ισοβαθμία με Πολωνία, Βουλγαρία) στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης, παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τους "8".

Η Ουκρανία είχε νικήσει εύκολα νωρίτερα τη Δανία 96-64 και χρειαζόταν νίκη της Βουλγαρίας επί της Πολωνίας με 1 έως... 42 πόντους διαφορά για να προκριθεί. Με άλλα λόγια οι οικοδεσπότες ήταν επί της ουσίας αδιάφοροι στο συγκεκριμένο παιχνίδι, σε αντίθεση με τους Πολωνούς, οι οποίοι χρειάζονταν οπωσδήποτε τη νίκη για να περάσουν στην επόμενη φάση.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ