ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μαργαρίτης: "Τιμή η φανέλα της Εθνικής, πόσω μάλλον ως αρχηγός"

Μαργαρίτης: "Τιμή η φανέλα της Εθνικής, πόσω μάλλον ως αρχηγός"
EUROKINISSI

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης δήλωσε ότι αισθάνεται τεράστια τιμή που θα είναι ο αρχηγός της Εθνικής Ανδρών κόντρα στην Βουλγαρία, χαρακτηρίζοντας την αντίπαλο της Εθνικής εξαιρετικά μαχητική.

Η Εθνική Ανδρών δίνει σήμερα (21/1) τον πρώτο αγώνα της στο πλαίσιο των προκριματικών του Eurobasket 2021 με αντίπαλο την Βουλγαρία (19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr), θέλοντας να ξεκινήσει ιδανικά. Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης ορίστηκε μαζί με τον Βαγγέλη Μάντζαρη να είναι οι αρχηγοί της ομάδας, με τον φόργουορντ/σέντερ του ΠΑΟΚ να δηλώνει στο σάιτ της ΕΟΚ ότι αισθάνεται τεράστια τιμή.

Αναλυτικά ο Βαγγέλης Μαργαρίτης δήλωσε: " Δεν θεωρώ πως είμαι "παλιός". Είναι τιμή να φοράω τη φανέλα της Εθνικής, πόσω μάλλον πλέον να είμαι και αρχηγός μαζί με τον Βαγγέλη. Είμαι πολύ χαρούμενος, αρχίζουν τα προκριματικά και θέλουμε να αρχίσουμε με το δεξί. Βρισκόμαστε στην Πάτρα, μια πόλη που αγαπά το μπάσκετ και θέλουμε να μας βοηθήσει ο κόσμος ώστε να αρχίσουμε με το δεξί την προσπάθεια πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2021.

Για τον αγώνα με την Βουλγαρία: " Η Βουλγαρία είναι μια μαχητική ομάδα, πιέζει πολύ την πρώτη πάσα και σουτάρει πολλά τρίποντα. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και με τον λίγο χρόνο που έχουμε στην διάθεσή μας να προετοιμαστούμε θα πρέπει να κοιτάξουμε περισσότερο τη δική μας ομάδα. Χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί για 40 λεπτά για να πάρουμε την πρώτη νίκη".

Για τα αρκετά νέα πρόσωπα που υπάρχουν στην Εθνική τόνισε: " Έχουμε κάθε φορά και νέα παιδιά στην Εθνική. Έχουμε στην Ελλάδα μια μεγάλη δεξαμενή παικτών και είναι ευκαιρία να δείξουν τι μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα μας. Αυτό είναι και το σκεπτικό του προπονητικού τιμ".

Δείτε το VIDEO με τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαργαρίτη:

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ