ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ξύπνησαν μνήμες 2006 στην Εθνική Ανδρών!

Ξύπνησαν μνήμες 2006 στην Εθνική Ανδρών!

Η επίσκεψη του Ουίλιαμ, του εθελοντή που ήταν συνοδός της ελληνικής αποστολής το 2006 σε ένα τουρνουά στην Κίνα πριν το έπος της Σαϊτάμα, ξύπνησε μνήμες στην Εθνική Ανδρών

Ηταν 2006 όταν η Εθνική Ανδρών βρέθηκε στην Κίνα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ιαπωνίας (όπου κατέκτησε την 2η θέση, έχοντας αποκλείσει στον ημιτελικό τις ΗΠΑ), όταν την αποστολή συνόδευσε ο Ουίλιαμ, ένας Κινέζος εθελοντής. 13 χρόνια αργότερα, ο Ουίλιαμ βρέθηκε ξανά στο πλευρό της Εθνικής Ανδρών!

Η ζωή τα έφερε έτσι, ώστε 13 χρόνια αργότερα η ελληνική αποστολή να βρεθεί ξανά στην πόλη Ναντζίνγκ της Κίνας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας (31/8-15/9). Ο Ουίλιαμ κατάγεται από την σχετική πόλη και έτσι επισκέφτηκε την ελληνική αποστολή, ξυπνώντας μνήμες και σκορπώντας χαμόγελα.

Αναλυτικά, όπως αναφέρει η ΕΟΚ:

"Με το κινητό του φορτωμένο φωτογραφίες από το 2006, το χαμόγελό του πλατύ και διαρκές και τον ενθουσιασμό του να μην κρύβεται που βρέθηκε πάλι δίπλα στην αγαπημένη του Εθνική Ελλάδας, έκανε την εμφάνισή του στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (24/8) ο Ουίλιαμ. Ο Κινέζος εθελοντής το 2006 ήταν ο συνοδός της ελληνικής αποστολής στο τουρνουά που είχε συμμετάσχει στην Ναντζίνγκ, όπου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της πριν πάει στην Ιαπωνία και το Παγκόσμιο που είχε φέρει την δεύτερη θέση.

Ουίλιαμ κατάγεται από την Ναντζίνγκ, όπου η τύχη τα έφερε έτσι και η Εθνική Ανδρών θα αρχίσει από εκεί φέτος την προσπάθειά της στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο φιλέλληνας Κινέζος, έδειχνε με καμάρι το φωτογραφικό του αρχείο από τότε, αλλά και από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 όταν σαν φίλαθλος πλέον καθόταν στην κερκίδα των Ελλήνων, ενώ φωτογραφήθηκε και με τον φροντιστή Αντρέα Φραντζέσκο και τον γυμναστή Γιάννη Παπαγεωργίου που ήταν και το 2006 στην ομάδα."

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ