ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

"Κόπηκαν" τρεις παίκτες από την Εθνική Ανδρών

MEDIA DAY ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
MEDIA DAY ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ανακοίνωσε τους τρεις παίκτες που "κόβονται" από την Εθνική Ανδρών για τα δύο πρώτα παιχνίδια των προκριματικών. Με δεκατρείς (13) στην αποστολή για τη Μεγάλη Βρετανία.

Ο Βασίλης Μουράτος, ο Βασίλης Χρηστίδης και ο Γιώργος Τσαλμπούρης είναι οι τρεις παίκτες που "έκοψε" ο Θανάσης Σκουρτόπουλος από την Εθνική Ανδρών για τα δύο πρώτα παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής (22/11) προπόνησης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός ενημέρωσε για τις αποφάσεις του αναφορικά με το ρόστερ που θα διαχειριστεί για τους αγώνες με τη Μεγάλη Βρετανία (24/11) και το Ισραήλ (27/11), συνεχίζοντας την προσπάθεια με δεκατρείς (13) παίκτες.

Το "παρών" στο ταξίδι για το Λέστερ, όπου θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας των "παραθύρων", θα μπουν οι: Γιάννης Μπουρούσης (σέντερ), Παναγιώτης Βασιλόπουλος (φόργουορντ), Δημήτρης Μαυροειδής (σέντερ), Γιάννης Αθηναίου (γκαρντ), Χάρης Γιαννόπουλος (γκαρντ/φόργουορντ), Δημήτρης Κατσίβελης (γκαρντ), Ντίνος Μήτογλου (φόργουορντ), Γιαννούλης Λαρεντζάκης (γκαρντ), Αντώνης Κόνιαρης (γκαρντ), Νίκος Γκίκας (γκαρντ), Χρήστος Σαλούστρος (φόργουορντ), Ντούσαν Σάκοτα (φόργουορντ) και Βαγγέλης Μαργαρίτης (φόργουορντ).

Θυμίζουμε ότι για το δεύτερο παιχνίδι των "παραθύρων", αυτό που θα γίνει στα "Δύο Αοράκια" με αντίπαλο το Ισραήλ (27/11), θα βρίσκονται τρεις ακόμη παίκτες, οι διεθνείς του Παναθηναϊκού Superfoods . Πρόκειται για τους Νικ Καλάθη, Ίαν Βουγιούκα και Θανάση Αντετοκούνμπο.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ