Κόντρα στην Κροατία η Εθνική Παίδων

Η Εθνική Παίδων αντιμετωπίζει την Κροατία (19:15), ψάχνοντας το θετικό αποτέλεσμα που θα της δώσει την 2η θέση στον Όμιλο και ένα καλύτερο "σταύρωμα" στην φάση των "16" του Eurobasket U16.

Μετά την ήττα της από την Τουρκία για την 2η αγωνιστική του Eurobasket U16 η Εθνική Παίδων έχει ρεκόρ 1-1. Το ίδιο ακριβώς ρεκόρ έχει και η Κροατία, την οποία αντιμετωπίζει η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου (19:15), ψάχνοντας το θετικό αποτέλεσμα που θα της δώσει την 2η θέση στον Γ' Ομιλο.

Η κατάκτηση της 2η θέσης έχει βέβαια την δική της σημασία. Κι αυτό γιατί στην επόμενη φάση προκρίνονται όλες οι ομάδες και ένα καλύτερο πλασάρισμα θα εξασφαλίσει θεωρητικά ένα καλύτερο "σταύρωμα" στην φάση των "16", με τον όμιλο της Ελλάδας να διασταυρώνεται με τον Δ' Ομιλο, όπου συμμετέχουν Γαλλία, Εσθονία, Ιταλία και Γεωργία.

Αν κερδίσει η Ελλάδα, τότε στην φάση των "16" θα αντιμετωπίσει είτε την Ιταλία είτε την Γεωργία. Αν ηττηθεί, τότε θα αντιμετωπίσει είτε την Γαλλία είτε την Εσθονία.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί οι ευρωβουλευτές παίρνουν 6.824,85 ευρώ (καθαρά)

Όλοι ξέρουμε τα προνόνομια των εκπροσώπων μας στην Ευρωβουλή. Καλό να είναι πριν ψηφίσουμε να έχουμε μια εικόνα και για τα καθήκοντά τους.

Ντοκουμέντο: Όταν ο Ανδρέας έκανε νόμιμες τις εκτρώσεις το 1986

"Γιατί δεν νομιμοποιεί η κυβέρνηση και τις κλοπές και τους βιασμούς και τα ναρκωτικά";

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ