ΜΠΑΣΚΕΤ

Κόντρα στη Νιγηρία με φόντο τις... ΗΠΑ η Εθνική Γυναικών

Κόντρα στη Νιγηρία με φόντο τις... ΗΠΑ η Εθνική Γυναικών

Η Εθνική Γυναικών αντιμετωπίζει σήμερα (26/9) τη Νιγηρία 16:00, (LIVE Blog από το Sport24.gr) για την φάση των "12" του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ισπανίας, ψάχνοντας την πρόκρισή της στα προημιτελικά.

Η νίκη επί της Κορέας έφερε την Εθνική Γυναικών στην φάση των "12" του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ισπανίας. Σήμερα (26/9) είναι όμως η πραγματική πρόκληση για την Ελλάδα, αφού αντιμετωπίζει τη Νιγηρία (16:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) με φόντο την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, εκεί που περιμένουν οι πανίσχυρες ΗΠΑ, το απόλυτο φαβορί για το χρυσό.

Μέχρι να φτάσει βέβαια η κουβέντα στις ΗΠΑ υπάρχει χρόνος. Το θέμα είναι το παιχνίδι με τη Νιγηρία, όπου με νίκη η Ελλάδα θα καταφέρει για πρώτη φορά στην ιστορία της να προκριθεί στην 8αδα ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στην προηγούμενη συμμετοχή της, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, η Ελλάδα είχε κατακτήσει την 11η θέση.

Τα ευχάριστα νέα για τον Κώστα Κεραμιδά είναι ότι πλέον έχει και τις 12 παίκτριες στην διάθεσή του, αφού στον αγώνα με την Κορέα επέστρεψε στην δράση και η Κατερίνα Σωτηρίου, δίνοντας ακόμα μία πολύτιμη μονάδα στα χέρια του. Η συνέχεια, στο παρκέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ