ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κατσικάρης: "Φέτος δεν είχα συμβόλαιο με την Εθνική"

Κατσικάρης: "Φέτος δεν είχα συμβόλαιο με την Εθνική"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Φώτης Κατσικάρης απάντησε σε ερώτηση για το μέλλον του στην Εθνική ομάδα, ξεκαθαρίζοντας πως το συμβόλαιό του με την ΕΟΚ έχει λήξει από πέρσι!

Η πορεία προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες έμεινε... στη μέση για την Εθνική ομάδα, η οποία ηττήθηκε από την Κροατία (66-61) στον α' ημιτελικό . Μέσα σε όλα, ερωτηματικό αποτελεί τι μέλλει γενέσθαι με τον Φώτη Κατσικάρη στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Αποστολή στο Τορίνο: Σπύρος Καβαλιεράτος

Η αλήθεια πάντως είναι πως ο έμπειρος τεχνικός ξεκαθάρισε πολύ γρήγορα τι θα γίνει από εδώ και πέρα, αλλά και το καθεστώς της συνεργασίας του με την ΕΟΚ: " Ήμουν χωρίς συμβόλαιο φέτος, είχα συμφωνήσει για δύο χρόνια, τώρα ήμουν δίχως συμβόλαιο. Άρα δεν υπάρχουν ούτε παραιτήσεις, ούτε απολύσεις...", τόνισε χαρακτηριστικά.

Όσο για όσα (δεν) έγιναν στο παρκέ του Τορίνο απέναντι στην Ιταλία; " Είχαμε το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Για πολλούς λόγους. Μπορείς φυσικά να ξεκινήσεις άσχημα, αλλά όχι έτσι. Δεν γίνεται αυτό. Η Κροατία έβαλε μεγάλα σουτ, εμείς δεν ήμασταν συνεπείς και έτσι πήρε τον έλεγχο. Οι αντίπαλοί μας ρίσκαραν πολύ το δικό μας περιφερειακό σουτ, κάτι που ούτως ή άλλως είναι πρόβλημα για εμάς. Δεν είχαμε υπομονή στην επίθεση και συγκέντρωση στην άμυνα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια στο τέλος του β' δεκαλέπτου και στο γ' δεκάλεπτο. Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς αυτό που έγινε. Βάλαμε στην Εθνική ομάδα μια νέα γενιά, που ξεκινά ένα νέο ταξίδι με περισσότερη αισιοδοξία. Ελπίζουμε να δούμε κάτι καλό από αυτή την ομάδα στο μέλλον", δήλωσε.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ