ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Καρράς: "Τώρα πάμε να το πάρουμε"!

Καρράς: "Τώρα πάμε να το πάρουμε"!

Ο σέντερ της Εθνικής Νέων Ανδρών, Θοδωρής Καρράς, έδωσε άμεσα το σύνθημα για τον τελικό του Πανευρωπαϊκού της Κρήτης μετά τη νίκη επί της Ισπανίας στον ημιτελικό. "Αφήστε μας να χαρούμε πρώτα αυτό το βράδυ" πρόσθεσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Η Εθνική Νέων Ανδρών διέλυσε με 77-56 την Ισπανία και προκρίθηκε πανάξια στον τελικό του Πανευρωπαϊκού της Κρήτης . Πλέον μένει άλλο ένα εμπόδιο: Αυτό του Ισραήλ του δαιμόνιου Ταμίρ Μπλατ, αύριο (23/7) στις 21:15.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο βασικός σέντερ της ομάδας, Θοδωρής Καρράς, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA, δηλώνοντας τα εξής: " Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Ελέγξαμε τον ρυθμό και ήμασταν καλοί στην άμυνα. Δεν έχει σημασία που πήγα καλά εγώ σήμερα. Αύριο θα είναι κάποιος άλλος που θα πάει καλά. Σημασία έχει να κερδίσουμε. Είμαστε χαρούμενοι τώρα και πλέον πάμε να το πάρουμε"!

Ο τεχνικός της Εθνικής, Ηλίας Παπαθεοδώρου, δήλωσε από την πλευρά του ψύχραιμα στην κάμερα της NOVA: " Ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις σε έναν ημιτελικό. Κάναμε εξαιρετικά την δουλειά μας, τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα 100% σε όλα τα επίπεδα. Τα δύο προηγούμενα παιχνίδια (σ.σ κόντρα σε Μαυροβούνιο για την φάση των 16 και Λιθουανία στα προημιτελικά) ήταν τα δύσκολα. Τον σημερινό ημιτελικό τον απολαύσαμε και βρισκόμαστε δίκαια στον τελικό.

Δεν είναι εύκολο να παίζεις στην έδρα σου. Οι απαιτήσεις και η πίεση είναι μεγαλύτερη. Μετά την ανατροπή με την Λιθουανία όμως πιστεύω ότι τα παιδιά έπαιξαν χωρίς πίεση και άγχος, ήταν συγκεντρωμένοι και κερδίσαμε εύκολα την περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης".

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για τον τελικό με το Ισραήλ και το γεγονός ότι η Εθνική θεωρείται το φαβορί, φρόντισε να συμπληρώσει ψύχραιμα πως " βρισκόμαστε στην θέση που βρισκόμασταν με το Μαυροβούνιο. Όλοι πιστεύουν ότι είμαστε το φαβορί. Το Ισραήλ έδειξε την ποιότητά του όμως την ποιότητά του με την εύκολη νίκη του επί της Γαλλίας, που ήταν η ομάδα με το περισσότερο ταλέντο στο τουρνουά.

Αφήστε μας να το χαρούμε σήμερα το βράδυ και αύριο θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Είμαι περήφανος για αυτά τα παιδιά Εδώ και 5 χρόνια αυτή η φουρνιά είναι σταθερά στις 4 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και της αξίζουν συγχαρητήρια".

Ο Δημήτρης Φλιώνης δήλωσε από την πλευρά του: " Ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Όλο το σταφ έκανε εξαιρετική δουλειά. Περιορίσαμε το τρανζίσιον παιχνίδι τους με ομαδική δουλειά και καταφέραμε να κερδίσουμε. Μπροστά πήραμε σωστές αποφάσεις και νομίζω πως δίκαια είμαστε σε αυτόν τον τελικό. Τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ