ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Καραΐσκος: "Αν παίξουμε σαν γροθιά, θα τα καταφέρουμε"

Καραΐσκος: "Αν παίξουμε σαν γροθιά, θα τα καταφέρουμε"

Ο Δημήτρης Καραΐσκος μίλησε στο σάιτ της ΕΟΚ για την εμφατική νίκη επί της Ελβετίας, το 5 στα 5 και τη δυσκολότερη συνέχεια που έπεται για την Εθνική Παίδων στη Σόφια.

Μετά το... φιλικό με την Ελβετία και την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων στον όμιλο με απολογισμό 5-0, η Εθνική Παίδων ετοιμάζεται να ριχτεί στη μάχη των νοκ άουτ αγώνων. Την Πέμπτη 17 Αυγούστου στις 13:45 η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Ουκρανία, στο σπουδαιότερο παιχνίδι που έχει δώσει μέχρι στιγμής στη Σόφια, μιας και ο νικητής θα έχει δύο ευκαιρίες να προβιβαστεί στην πρώτη κατηγορία, ενώ ο ηττημένος θα μείνει εκτός συνέχειας.

Ο Δημήτρης Καραΐσκος μίλησε στο σάιτ της Ελληνικής Ομοσπονδίας μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Ελβετία για την πορεία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στη Σόφια, αλλά και τη δυσκολότερη συνέχεια που έπεται στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα β' κατηγορίας.

" Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε στο 5 στα 5. Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά, αλλά και τίποτα ταυτόχρονα, διότι ο στόχος μας είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης στη διοργάνωση. Όλη η ομάδα νιώθει αυτοπεποίθηση, γιατί ξέρει πόσο σκληρά έχει δουλέψει και πιστεύω πως θα εμφανιστεί πανέτοιμη στα νοκ άουτ παιχνίδια" τόνισε αρχικά ο σέντερ της Εθνικής, που είπε αναφορικά με τους νοκ άουτ αγώνες που ακολουθούν: " Είναι καθοριστικοί, σαφώς περισσότερο από αυτούς των ομίλων. Αλλά όπως είπα και νωρίτερα, η ομάδα αυτή έχει ετοιμαστεί για τους αγώνες αυτούς που περιμέναμε εξαρχής".

Όσον αφορά στη δική του πολύ καλή απόδοση στον σημερινό αγώνα, ο Καραΐσκος είπε: " Δεν έχει σημασία. Αυτό που προσπαθώ πάντα είναι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε να βοηθήσω την ομάδα. Και θεωρώ πως αν παραμείνουμε όλοι συγκεντρωμένοι και φυσικά υγιείς θα πετύχουμε το στόχο μας". Τέλος, ο σέντερ της Εθνικής υπογράμμισε ότι " πριν βγούμε στο γήπεδο συζητάμε μεταξύ μας και λέμε ότι αν παίξουμε σαν μια γροθιά θα τα καταφέρουμε. Λέμε πως πρέπει ο καθένας από εμάς, όσο μεγάλη κι αν είναι η διαφορά να δίνει το 100% μέσα στο γήπεδο".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ