ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Καλάθης: "Το καλύτερό μου παιχνίδι με την Εθνική"

Καλάθης: "Το καλύτερό μου παιχνίδι με την Εθνική"

Ο Νικ Καλάθης έβαλε την υπογραφή του στην εκτός έδρας νίκη της Εθνικής επί της Γεωργίας, με τον ίδιο να τονίζει πως πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση με την επίσημη αγαπημένη.

Ο Νικ Καλάθης εξήγησε πώς η Εθνική Ελλάδας πήρε την εκτός έδρας νίκη επί της Γεωργίας και συγχρόνως το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019, ενώ αναφέρθηκε και στην καλύτερή του εμφάνιση με το εθνόσημο στο στήθος.

Ο 29χρονος διεθνής γκαρντ στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, τόνισε πως ήταν ένα "απίστευτο παιχνίδι. Η Γεωργία μπήκε πιο έτοιμη από μας, πέτυχε 30 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο και έπρεπε να ηρεμήσουμε για να αντιδράσουμε. Στη συνέχεια επιστρέψαμε στο παιχνίδι, ο κόουτς έκανε εξαιρετική δουλειά βάζοντας το χαμηλό σχήμα, ανοίξαμε το γήπεδο και επέτρεψε σε μένα και τον Σλούκα να δημιουργήσουμε. Κάναμε πρες και παγίδες, με αποτέλεσμα να κλέψουμε μπάλες. Παρότι ήμασταν στο -6 λίγο πριν το τέλος, παίξαμε κάποιες εξαιρετικές άμυνες και κερδίσαμε. Χαίρομαι πολύ για τη νίκη. Ένιωσα καλά, είχα εμπιστοσύνη στο σουτ μου, μου άφηναν το τρίποντο και νομίζω πως ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια μου με την Εθνική. Το πιο σημαντικό είναι πως πήραμε την πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ