ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Καλάθης: "Θέλω να παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Ελλάδα"

EUROLEAGUE / ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νικ Καλάθης μίλησε στην κάμερα ΕΡΤ για την Εθνική ομάδα και εξέφρασε την επιθυμία του να βρίσκεται στο "μεγάλο ραντεβού" του επόμενου καλοκαιριού.

Μεγάλη επιθυμία προκειμένου να ενισχύσει την Εθνική Ανδρών τόσο στο Προολυμπιακό του Καναδά όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, εφόσον η Ελλάδα πάρει το εισιτήριο, έδειξε ο Νικ Καλάθης με δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της ΕΡΤ. Ο διεθνής πόιντ γκαρντ αναφέρθηκε στο... όνειρο που έχει προκειμένου να δώσει το "παρών" σε μία τόσο μεγάλη αθλητική διοργάνωση, απέφυγε όμως να μιλήσει για οτιδήποτε αφορά το επαγγελματικό του μέλλον.

"Ναι σίγουρα, θα είμαι σίγουρα εκεί. Το περιμένω με ενθουσιασμό. Είναι ατυχία αυτό που έγινε φέτος. Ένας από τους βασικούς στόχους μου ως αθλητής είναι να παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι μια μεγάλη πρόκληση, ξέρω ότι πολλά από τα παιδιά της ομάδας δεν είχαν αυτή την εμπειρία και θέλουν να τα καταφέρουν" ενώ σε ερώτηση αν θα είναι μαζί τόσο ο Ρικ Πιτίνο όσο και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, απάντησε πως "ελπίζω κι οι δύο. Για μένα, είναι δύο σπουδαία άτομα, κι όποιος μπορεί να έρθει, ας έρθει".

Μπορεί να μην θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες αναφορικά με το μέλλον του, είναι δεδομένο όμως πως αυτό θα τον βρει στην Μπαρτσελόνα για τα επόμενα τρία χρόνια. Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία εδώ και αρκετές ημέρες, όπως έχει αποκαλύψει το Sport24.gr από τις 28 Μαΐου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ