Η πρώτη προπόνηση και η φωτογράφιση της Εθνικής Γυναικών

Την πρώτη της προπόνηση επί τσεχικού εδάφους έκανε το απόγευμα η Εθνική Γυναικών, που πραγματοποίησε νωρίτερα και την επίσημη φωτογράφιση για το Ευρωμπάσκετ.

Από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχειο και από εκεί κατευθείαν για φωτογράφιση. Αυτό ήταν το δρομολόγιο που ακολούθησε η Εθνική Γυναικών από την ώρα που έφτασε στην Πράγα. Το απόγευμα τρεις παίκτρες της ελληνικής ομάδας πήραν μέρος στην καθιερωμένη φωτογράφιση που γίνεται πριν από την έναρξη κάθε μεγάλου τουρνουά. Αργότερα ακολούθησε το video με την πρώτη αντίπαλο της Ελλάδας στο Ευρωμπάσκετ, τη Σερβία, και εν συνεχεία η πρώτη προπόνηση της Εθνικής στο γήπεδο όπου θα δώσει τους τρεις αγώνες της πρώτης φάσης.

"Η Σερβία ξέρουμε ότι είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης και είναι μια ομάδα που υπερτερεί σε πολλά κομμάτια σε σχέση με μας. Παρόλα αυτά είναι ένας αγώνας 40 λεπτών και θα παίξουμε πέντε εναντίον πέντε. Είναι ένα παιχνίδι που θα αγωνιστούμε όσο πιο συγκεντρωμένα γίνεται με βάση το πλάνο μας. Θα πάμε για να κερδίσουμε, να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και από εκεί και πέρα στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο" ήταν οι πρώτες δηλώσεις που έκανε από την Τσεχία η Στέλλα Καλτσίδου.

"Τα φιλικά στην Πάτρα έδειξαν ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε σε δύσκολες συνθήκες. Το γεγονός ότι εκεί νικήσαμε τρεις ομάδες και μια από αυτές ήταν η Ρωσία δεν σημαίνει ότι μπορούμε να κερδίσουμε έναν αγώνα χωρίς υπερπροσπάθεια. Για να κερδίσουμε πρέπει να δίνουμε πάνω από το 100% και με τη Σερβία ιδιαίτερα ακόμα παραπάνω. Απλά αποδείξαμε στους εαυτούς μας ότι όταν έχουμε πάθος, ψυχή και συγκέντρωση μπορούμε να κάνουμε θαύματα" συμπλήρωσε η διεθνής αθλήτρια.

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η ευρωπαϊκή χώρα με τους πλουσιότερους κατοίκους

Μια παντελώς άγνωστη χώρα-γειτονιά στο κέντρο της Ευρώπης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ