ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η πρόβλεψη του Βασιλακόπουλου για το "παράθυρο" του Φεβρουαρίου

Η πρόβλεψη του Βασιλακόπουλου για το "παράθυρο" του Φεβρουαρίου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Συγκινημένος για την προσπάθεια της Εθνικής, αλλά και σίγουρος πως τα πράγματα θα αλλάξουν σύντομα, δήλωσε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος στην ΕΡΤ.

Σίγουρος πως το "μπέρδεμα" ανάμεσα στη FIBA και τη EuroLeague δεν θα υφίσταται στους αγώνες του Φεβρουαρίου, δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Γιώργος Βασιλακόπουλος, αφού προηγουμένως δήλωσε συγκινημένος για την προσπάθεια που έκαναν παίκτες και προπονητές στα ματς με τη Μεγάλη Βρετανία και το Ισραήλ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος:

" Συγχαρητήρια στους παίκτες και το προπονητικό team. Για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε ότι το ελληνικό μπάσκετ είναι εδώ, καλά θεμελιωμένο. Παρά τις δυσκολίες η εθνική ομάδα ανταπεξήλθε καλά και έδειξε πως θα πορευθεί. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους βοήθησαν, για να θεωρήσουμε πώς η παρουσία μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι δεδομένη. Το κλίμα είναι συγκινητικό, είμαι κι εγώ συγκινημένος. Τα παιδιά έδειξαν θέρμη και ξεπέρασαν ακόμη και τις πιο μεγάλες δυσκολίες. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος με τη συμβολή και την απόδοσή τους. Μην ξεχνάτε πως έρχεται από πίσω η ομάδα που κατέκτησε το ευρωπαϊκό το περασμένο καλοκαίρι, η κάτω των 20. Η ίδια η κοινωνία θα δώσει τη λύση, η κοινωνία πιέζει και θα κάνω μια πρόβλεψη. Τον Φεβρουάριο, στο επόμενο "παράθυρο", οι καταστάσεις θα είναι διαφορετικές. Θα συνειδητοποιήσουν όλοι τις ευθύνες τους και θα είναι συνεπείς".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ