ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η δωδεκάδα της Εθνικής με τη Μ. Βρετανία

Η δωδεκάδα της Εθνικής με τη Μ. Βρετανία

Οι Μιχάλης Λούντζης, Λευτέρης Μποχωρίδης και Λεωνίδας Κασελάκης δεν θα είναι στην δωδεκάδα της Εθνικής Ελλάδας στο ματς με τη Μ. Βρετανία (25/2, 18:00) και τη θέση τους σε αυτή θα πάρουν οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Αντώνης Κόνιαρης και Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Η Εθνική Ελλάδας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα υποδεχθεί στα "Δύο Αοράκια" τη Μ. Βρετανία (25/2, 18:00) με στόχο να συνεχίσει την αήττητη πορεία της και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος κατέληξε στους δώδεκα παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του.

Η δωδεκάδα της "γαλανόλευκης" σε σχέση με το παιχνίδι με την Εσθονία θα έχει τρεις αλλαγές, καθώς ο Θανάσης Σκουρτόπουλος συμπεριέλαβε σε αυτή τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Αντώνη Κόνιαρη και Γιαννούλη Λαρεντζάκη, οι οποίοι θα αντικαταστήσουν τους Λεωνίδα Κασελάκη, Μιχάλη Λούντζη και Λευτέρη Μποχωρίδη.

Επίσης, στη διάθεση του Θανάση Σκουρτόπουλου θα είναι οι Νίκος Γκίκας, Δημήτρης Κατσίβελης, Γιάννης Αθηναίου Χάρης Γιαννόπουλος, Ντούσαν Σάκοτα, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Γιάννης Μπουρούσης και Δημήτρης Μαυροειδής.

ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ: "ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ"

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θέλει η επίσημη αγαπημένη να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη και να βγάλει ενέργεια απέναντι στη Μ. Βρετανία, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους φιλάθλους.

"Έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα και πρέπει να την ολοκληρώσουμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Κάναμε όσο καλύτερη προετοιμασία μπορούσαμε αυτή την εβδομάδα και προχωρήσαμε σε τρεις αλλαγές. Μπήκαν στη δωδεκάδα για το αυριανό παιχνίδι ο Λαρεντζάκης, ο Χαραλαμπόπουλος και ο Κόνιαρης και έμειναν έξω τα τρία καινούρια παιδιά, ο Κασελάκης, ο Μποχωρίδης και ο Λούντζης. Με την ίδια ένταση και την ίδια σοβαρότητα πιστεύω πως θα πάρουμε το αποτέλεσμα, που είναι για μας το πρωτεύον. Μας οδηγεί στην επόμενη φάση και θα αποτελέσει μια καλή παρακαταθήκη και για τη συνέχεια", είπε αρχικά ομοσπονδιακός προπονητής, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Η Μ. Βρετανία έχει αλλάξει προπονητή, έχει κάνει κάποιες μικρές αλλαγές και λείπουν δύο σημαντικοί παίκτες, ο Σόκο και ο Χέσον. Παίζουν πιο ορθόδοξα, με βαριά πεντάρια, ταιριάζει το ματσάρισμα καλύτερα και κακά τα ψέματα μάς εξυπηρετεί και εμάς. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, που ακόμη κι αν χάσει από μας αύριο θεωρώ πως θα είναι η τρίτη ομάδα που θα ακολουθήσει γιατί έχει δύο παιχνίδια εντός έδρας στο τέλος της πρώτης φάσης. Πρέπει να περάσουμε, να ντουμπλάρουμε τις νίκες απέναντι στο συγκεκριμένο αντίπαλο και μετά να δούμε τι άλλο μας χρειάζεται".

Τέλος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους φιλάθλους: "Η ατμόσφαιρα χθες απέναντι στην Εσθονία ήταν πολύ όμορφη. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο και αύριο περιμένουμε ακόμη περισσότερους φιλάθλους λόγω και της ημέρας. Εμείς όπως πάντα θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θέλουμε να συνδυάσουμε το αποτέλεσμα με μια καλή εμφάνιση για να ευχαριστήσουμε και τους φιλάθλους".

KAΤΣΙΒΕΛΗΣ: "ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ"

Ο Δημήτρης Κατσίβελης από την πλευρά του ανέφερε: "Ήταν πολύ σημαντική η νίκη επί της Εσθονίας, αλλά εξίσου σημαντικό είναι και το ματς με τη Μεγάλη Βρετανία. Έχουμε λίγο χρόνο για να προετοιμαστούμε και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να κρατήσουμε το απόλυτο. Η Μεγάλη Βρετανία είναι πολύ καλή και αθλητική ομάδα, βγάζει μεγάλη ενέργεια σε άμυνα κι επίθεση κι εμείς θα πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στο πλάνο. Με συγκέντρωση και ενέργεια θεωρώ πως θα πάρουμε τη νίκη. Σίγουρα πάντα υπάρχει άγχος, αλλά θέλουμε αυτό να λειτουργήσει θετικά για την ομάδα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την προσέλευση του κόσμου και θέλουμε αύριο να μας βοηθήσει ακόμη περισσότερο στην προσπάθεια που κάνουμε".

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ: "ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ"

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος παρατήρησε πως "είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε σοβαροί από την αρχή ως το τέλος για να πάρουμε τη νίκη απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία. Έχουμε δουλέψει αρκετά καλά και ελπίζω να έχουμε ακόμη καλύτερη εικόνα αύριο. Μακάρι ο κόσμος να ενισχύσει την προσπάθειά μας και στον αγώνα αυτόν. Προσωπικά χαίρομαι να αγωνίζομαι στην Εθνική, μετά από τόσα χρόνια στις εθνικές ομάδες. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ