ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η αποκάλυψη του Μιχάλη Μπούση για τη χορηγία στους Μιλγουόκι Μπακς

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης, μίλησε για τη βοήθεια που προσφέρει στους Milwaukee Bucks και για την αγάπη του στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Μπορεί να ασχολείται με το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ως ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΟΦΗ, αλλά όταν του δίνεται η ευκαιρία πηγαίνει σε αγώνες του μπάσκετ. Έτσι και την Κυριακή (18/8) ο Μιχάλης Μπούσης βρέθηκε στο κλειστό του ΟΑΚΑ για τον αγώνα της Εθνικής με τη Σερβία στο Ακρόπολις.

Ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ: " Είμαι χρόνια τώρα στους Bucks κι έτσι γνώρισα τον Γιάννη και τους υπόλοιπους παίκτες που έχουν περάσει από το Milwaukee. Είναι καλά όλα τα παιδιά στο Milwaukee, έχουν πολύ καλή ομάδα. Ήρθαμε εδώ να υποστηρίξουμε την Ελλάδα και για να δούμε και τον Γιάννη".

Οι παίκτες του Milwaukee πηγαίνουν την Ημέρα των Ευχαριστιών στα μαγαζιά του Μιχάλη Μπούση και προσφέρουν δωρεάν τρόφιμα στον κόσμο που έχει ανάγκη. Όταν ρωτήθηκε για τις κοινωνικές δράσεις και τις φιλανθρωπίες του στο Milwaukee, απάντησε:

"Δίνουμε σε οικογένειες που δεν έχουν τα μέσα για να αγοράσουν πράγματα. Ο Γιάννης είναι ένας ευχάριστος άνθρωπος και πολύ καθαρός χαρακτήρας. Τον έζησα από μικρό παιδί όταν ήρθε στο Milwaukee. Όλοι τον αγκάλιασαν και τον αγάπησαν".

Για το αν έχει στόχο να βοηθήσει και το μπάσκετ του ΟΦΗ:

"Θα το δούμε. Μου αρέσει πολύ ο αθλητισμός και θέλω να βοηθήσω τον αθλητισμό και τα παιδιά της Ελλάδας όσο περισσότερο μπορώ".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ