ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

GSA, η πρώτη ελληνική εταιρεία που ντύνει τις εθνικές ομάδες

GSA, η πρώτη ελληνική εταιρεία που ντύνει τις εθνικές ομάδες

Οι φανέλες των εθνικών ομάδων θα είναι πιο... ελληνικές από ποτέ. Και γι' αυτό ευθύνεται η GSA που έδωσε τα χέρια με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Ελληνικά μυαλά σκέφτηκαν τον σχεδιασμό τους, ελληνικά χέρια τις κατασκέυασαν. Οι εμφανίσεις των εθνικών ομάδων μπάσκετ θα είναι στο εξής πιο... ελληνικές από ποτέ, καθώς η GSA γράφει ιστορία ως η πρώτη εγχώρια εταιρεία που ανέλαβε αυτή την αποστολή. Σχεδιασμένες με βάση τις τρεις θεμελιώδεις αξίες της εταιρείας, τον αθλητισμό, την τεχνολογία και την οικολογία, η ομάδα της GSA Sport αισθάνεται υπερήφανη γι' αυτή τη συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Όπως για όλα τα προϊόντα της GSA Sport, έτσι και για την παραγωγή των νέων εμφανίσεων των εθνικών ομάδων εφαρμόστηκε τεχνολογία αιχμής με σεβασμό προς το περιβάλλον και κέντρο τον άνθρωπο. Στόχος της GSA είναι να αλλάξει τον κόσμο των σπορ, να εφαρμόσει αυστηρές προδιαγραφές στα στάδια της παραγωγής, να έχει σχεδιασμό υψηλής αισθητικής. Στόχος της GSA είναι η βελτίωση στο μέγιστο των αθλητικών επιδόσεων, με κορυφαίας τεχνολογίας οικολογικά προϊόντα από ανακυκλωμένες και οργανικές πρώτες ύλες, από πρωτοποριακές σχεδιαστικές καινοτομίες.

Η GSA είναι brand της Gepaworld Group που ιδρύθηκε το 2008 και είναι μια εταιρεία σχεδιασμού, παραγωγής και διανομής ένδυσης, που δραστηριοποιείται και στην Ευρώπη και στη Μέση Ανατολή, αλλά και στη Βόρεια Αμερική.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ