ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γιώργος Βασιλακόπουλος στο Sport24.gr: "Ολοι ξέρουμε πως πήρε το διαβατήριο ο Γιάννης"

Γιώργος Βασιλακόπουλος στο Sport24.gr: "Ολοι ξέρουμε πως πήρε το διαβατήριο ο Γιάννης"

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος πήρε θέση στο θέμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και χαρακτήρισε "ψέμματα" τις κατηγορίες που εξαπολύθηκαν εναντίον του από μάνατζερ του Έλληνα σούπερ σταρ.

Οι δηλώσεις που έκανε πρόσφατα ο Γιώργος Βασιλακόπουλος για τους μάνατζερ του Γιάννη Αντετοκούνμπο, δεν πέρασαν αναπάντητες από τον Γιώργο Πάνου. Ο τελευταίος μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή το απόγευμα της Τρίτης (18/9), όπου αποκάλυψε μάλιστα και μία συνάντηση που είχε μαζί με τον Γιάννη στα γραφεία της ΕΟΚ, υποστηρίζοντας ότι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος παρομοίασε τα αδέρφια Αντετοκούνμπο με "αρκούδες με χαλκά και χαλινάρι".

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας και του ζήτησε ένα σχόλιο επί του θέματος. Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ήταν κάθετος. " Είναι όλα αναληθή και ψέμματα από ανθρώπους που παίζουν επαίσχυντο ρόλο στο χώρο. Όλοι ξέρουμε πως πήρε το διαβατήριο ο Γιάννης. Προσπαθούν να μας αποπροσανατολίσουν. Γιατί όλα αυτά γίνονται την επαύριο μιας μεγάλης επιτυχίας του ελληνικού μπάσκετ; Μήπως γιατί δεν απέτυχε η Εθνική, όπως περίμεναν;", τόνισε αρχικά ο Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Όσον αφορά στο θέμα της μελλοντικής κλήσης του Γιάννη Αντετοκούνμπο για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας ήταν κατηγορηματικός: " Υπάρχει άνθρωπος που δεν θέλει έναν τέτοιο παίκτη στην εθνική ομάδα; Εμείς πάντα τον καλούμε. Και για τα προκριματικά τον καλέσαμε και το ίδιο θα κάνουμε και για το Παγκόσμιο. Το θέμα είναι να σταθούμε κοντά στην Εθνική και στα παιδιά που αποτελούν την εθνική ομάδα, όχι να ασχολούμαστε με τέτοια θέματα".

Λίγο νωρίτερα ο Γιώργος Βασιλακόπουλος είχε κάνει την εξής επίσημη δήλωση μέσω της Ελληνικής Ομοσπονδίας:

" Σε ώρα μεγάλης χαράς για το ελληνικό μπάσκετ, μια διαδικασία ανακοινώσεων και απαντήσεων δεν προσφέρει καλές υπηρεσίες. Ας μείνουμε στην πρόσφατη σημαντική επιτυχία της Εθνικής ομάδας την οποία κάποιοι επιχειρούν να δηλητηριάσουν με ψεύδη και αναλήθειες, ας αφήσουμε τους πρωταγωνιστές να την απολαύσουν και πιστεύω ότι με τον καιρό θα λύσουμε και όποια άλλα ζητήματα πιθανώς υπάρχουν. Επιτέλους ας αφήσουν ήσυχο το ελληνικό μπάσκετ κάποιοι που κατά συνήθεια το απομυζούν".

* Ο Γιώργος Πάνου μίλησε το απόγευμα της Τρίτης (18/9) στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport FM.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ