ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γιαννόπουλος: "Σαν να μην πέρασε μια μέρα"

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - ΙΣΡΑΗΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - ΙΣΡΑΗΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ενθουσιασμό και συγκίνηση ένιωθαν Χάρης Γιαννόπουλος και Νίκος Γκίκας, που μίλησαν στην κάμερα της ΕΡΤ για τα δυο ματς της Εθνικής Ελλάδας με τη Μεγάλη Βρετανία και το Ισραήλ.

Ευτυχισμένος... Αυτό αισθάνεται ο Χάρης Γιαννόπουλος τις τελευταίες μέρες, καθώς μετά από οκτώ χρόνια φόρεσε ξανά τα γαλανόλευκα και εκπροσώπησε τη χώρα του σε επίσημους αγώνες. Ο ηγέτης του Ρεθύμνου παραδέχθηκε στην κάμερα της ΕΡΤ πως νιώθει όμορφα, όπως και ο Νίκος Γκίκας του Προμηθέα Πάτρας που έκανε μια τεράστια πορεία στις μικρές κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ, πριν βρεθεί στην ιδανική κατάσταση για κάθε μπασκετμπολίστα.

" Είναι πολλοί οι παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν την εθνική ομάδα, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα. Είναι πραγματικά χαρούμενος για όλα τα παιδιά, γιατί απέδειξαν ότι είναι έτοιμοι να βοηθήσουν" σχολίασε ο Χάρης Γιαννόπουλος που έπαιξε σαν στο σπίτι του στο Ηράκλειο, μιας και ζει τα τελευταία χρόνια στο Ρέθυμνο, πριν συνεχίσει λέγοντας πως: " Η δουλειά φαίνεται από τις μικρές εθνικές, θα θέλαμε να είναι περισσότεροι οι Έλληνες στο πρωτάθλημα, αλλά πάντα υπάρχει συνέχεια. Οι πρώτες μέρες μου έκαναν εντύπωση, γιατί είχα να το ζήσω οκτώ χρόνια. Ήταν όμως σαν να μην πέρασε μια μέρα. Έχω συνηθίσει να παίζω από τα 14 στις εθνικές ομάδες, οπότε όλα καλά".

Ο Νίκος Γκίκας, από την πλευρά του, έδειχνε πιο συγκινημένος από τον Γιαννόπουλο και φαινόταν από χιλιόμετρα πως ζούσε όλες αυτές τις μέρες το όνειρό του: " Είναι μεγάλη η τιμή για όλους μας που ξεκινήσαμε πολύ μικροί, από μικρές κατηγορίες και φτάσαμε να παίξουμε με την Εθνική μετά από όσα έχουν συμβεί. Είναι γεγονός, ακόμη δυσκολευόμαστε να το πιστέψουμε. Αυτή την ατμόσφαιρα δεν την είχα ξαναζήσει ποτέ. Όσο κι αν περιμένεις τη στιγμή, όταν έρχεται, είναι κάτι διαφορετικό. Ευχαριστώ τον Θεό που με βοήθησε να το ζήσω. Τη φανέλα θα μου τη ζητήσουν πολλοί, αλλά δεν θα την δώσω σε κανέναν. Το κλίμα είναι ιδανικό, είμαστε μια πάρα πολύ καλή παρέα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ