ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γερεουδάκης: "Έχουμε δύσκολο όμιλο, θέλουμε 4 νίκες"

Γερεουδάκης: "Έχουμε δύσκολο όμιλο, θέλουμε 4 νίκες"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός της Εθνικής Νέων Γυναικών, Γιάννης Γερεουδάκης, δήλωσε στο επίσημο σάιτ της ΕΟΚ ενόψει της έναρξης του Ευρωμπάσκετ του Ισραήλ ότι ο στόχος της ομάδας είναι η άνοδος στην Α' κατηγορία, ενώ στάθηκε στην δυσκολία του ομίλου.

Η Εθνική Νέων Γυναικών ετοιμάζεται να "πέσει στη μάχη" του Ευρωμπάσκετ Β' Κατηγορίας στο Ισραήλ σήμερα (8/7. 18:15) όταν και θα αντιμετωπίσει την Ισλανδία. Στόχος δεν είναι άλλος από την επιστροφή στην Α' κατηγορία.

Μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ΕΟΚ, ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Γερεουδάκης, είπε τα εξής:

Για τον όμιλο της Εθνικής και τον στόχο της ομάδας: " Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πέσει σε ένα δύσκολο όμιλο με δυνατές ομάδες όπως η Γερμανία, Τσεχία, Ουκρανία Σλοβακία και Ισλανδία. Θέλουμε να κάνουμε τέσσερις νίκες για να διεκδικήσουμε μια από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου κάτι το οποίο θα μας δώσει τη δυνατότητα να μπούμε δυνατά στο κυνήγι της ανόδου στην Α’ κατηγορία. Εχουμε πολλές απουσίες σαν ομάδα, όμως είναι πολύ θετικό που είναι μαζί μας η Φασούλα και θα μας βοηθήσει πάρα πολύ".

Για την σημερινή (8/7) πρεμιέρα κόντρα στην Ισλανδία: " Είναι σημαντικό για μας να ξεκινήσουμε με νίκη τις υποχρεώσεις μας στη διοργάνωση. Η Ισλανδία διαθέτει μια αξιόλογη ομάδα και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από την πλευρά μας αν θέλουμε να ελπίζουμε σε κάτι καλό. Κάθε παιχνίδι για μας είναι διαφορετικό και με αυτή τη φιλοσοφία κατεβαίνουμε στους αγώνες. Απέναντι στην Ισλανδία δεν θα πρέπει να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας γιατί είναι μια επικίνδυνη ομάδα".

Για την απουσία της Χριστίνας Θεοδώρου: " Δυστυχώς η Θεοδώρου δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στο Ισραήλ λόγω αρρώστιας που της παρουσιάστηκε τις τελευταίες ημέρες. Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και η ομάδα της εύχεται ταχεία ανάρρωση".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ