ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

FIBA: Γιάννης Αντετοκούνμπο vs Κρίσταπς Πορζίνγκις για το κάρφωμα της δεκαετίας

ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ / ΚΙΝΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2019 / ΕΛΛΑΔΑ - ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FOR EDITORIAL USE ONLY / FIBA.COM)
ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ / ΚΙΝΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2019 / ΕΛΛΑΔΑ - ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FOR EDITORIAL USE ONLY / FIBA.COM) EUROKINISSI SPORTS

Η FIBA ζητάει από τον κόσμο να διαλέξει το καλύτερο κάρφωμα της δεκαετίας από τις διεθνείς διοργανώσεις της, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να έχει ως... αντίπαλο τον Κρίσταπς Πορζίνγκις.

Η FIBA ψάχνει τις τελευταίες ημέρες το καλύτερο κάρφωμα της δεκαετίας στις διεθνείς διοργανώσεις της, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι μεταξύ των υποψηφίων. Η παγκόσμια ομοσπονδία δημιούργησε ένα bracket με 32 εντυπωσιακά καρφώματα, με φάσεις που έχουν μείνει ανεξίτηλα χαραγμένες στην μνήμη των φιλάθλων. Μεταξύ αυτών το εντυπωσιακό κάρφωμα που έκανε ο "Greek Freak" στο παιχνίδι με τη Νέα Ζηλανδία, στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Η reverse και το δυναμικό τελείωμα κέρδισαν μια θέση στην 32άδα της FIBA, κι από εκεί διεκδικεί την κορυφή. Μετά τη νίκη επί του Λούκα Ντόντσιτς στην πρώτη φάση της ψηφοφορίας (κέρδισε με 53%), σειρά έχει ο Κρίστας Πορζίνγκις. Η δική του καλύτερη φάση είναι ένα follow κάρφωμα από το EuroBasket 2017.

Η ψηφοφορία θα κρατήσει δύο μέρες, με τον κόσμο να έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει μέσα από το αντίστοιχο κομμάτι στην ιστοσελίδα της. Όσοι... πιστοί, μπορείτε να ψηφίσετε πατώντας εδώ.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ