ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική U19: Οι αντίπαλοι στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κρήτης

Εθνική U19: Οι αντίπαλοι στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κρήτης
EUROKINISSI

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου U19 της Κρήτης, με την Ελλάδα να κληρώνεται στον ίδιο όμιλο με την Ρωσία, την Αργεντινή και τις Φιλιππίνες.

Βατή μπορεί να χαρακτηριστεί η κλήρωση της Εθνικής U19 στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κρήτης, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 29 Ιουνίου έως τις 7 Ιουλίου. Η Ελλάδα απέφυγε τα... μεγαθήρια από το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας, έχοντας τα φόντα για να κατακτήσει την πρώτη θέση στον όμιλό της, στην προσπάθειά της για μία καλή πορεία.

Συγκεκριμένα, η Ελλάδα κληρώθηκε με τις Ρωσία, Αργεντινή και Φιλιππίνες στον τρίτο Όμιλο. Κοινώς, απέφυγε από το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας την δευτεραθλήτρια Ευρώπης Λετονία, τους πανίσχυρους Γάλλους (που κληρώθηκαν στο 4ο γκρουπ μαζί με την Σερβία) και την εξαιρετική Λιθουανία.

Αξίζει να αναφερθεί ότι βάσει του συστήματος διεξαγωγής, στην δεύτερη φάση της διοργάνωσης θα προκριθούν και οι 16 ομάδες της διοργάνωσης, κάτι που σημαίνει ότι αν η Ελλάδα κατακτήσει την 1η θέση στον Όμιλό της θα αντιμετωπίσει την 4η ομάδα του 4ου Ομίλου (λογικά μία εκ των Κίνα ή Πουέρτο Ρίκο) και ακολούθως μπορεί να κοιτάξει ψηλότερα.

Αναλυτικά οι 4 Όμιλοι :

1ος Όμιλος

ΗΠΑ

Λιθουανία

Νέα Ζηλανδία

Σενεγάλη

2ος Όμιλος

Αυστραλία

Λετονία

Καναδάς

Μάλι

3ος Όμιλος

Ελλάδα

Ρωσία

Αργεντινή

Φιλιππίνες

4ος Όμιλος

Σερβία

Γαλλία

Κίνα

Πουέρτο Ρίκο

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ