ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Κορασίδων: Κόντρα στην Δανία για τις θέσεις 9-16

Εθνική Κορασίδων: Κόντρα στην Δανία για τις θέσεις 9-16
FIBA FIBA

Η Εθνική Κορασίδων αντιμετωπίζει την Δανία (17:30) για τις θέσεις 9-16 του Eurobasket U16, θέλοντας τη νίκη για να αποφύγει τις... περιπέτειες, αφού πιθανή ήττα θα την βάλει στην κουβέντα για τον υποβιβασμό

Η Εθνική Κορασίδων δίνει κρίσιμο αγώνα με την Δανία (17:30) για τις θέσεις 9-16 του Eurobasket U16 των Σκοπίων, θέλοντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά την ήττα από την Λετονία (55-60) στην φάση των "16" της διοργάνωσης.

Η Ελλάδα βέβαια δεν θέλει τη νίκη απλώς για λόγους γοήτρου, αλλά και για λόγους ουσίας, αφού αν νικήσει θα αποφύγει το άγχος της μάχης για την παραμονή στην πρώτη κατηγορία και τους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 13-16. Αντιθέτως, μία νίκη σημαίνει ότι στην συνέχεια θα παλέψει χωρίς άγχος για τις θέσεις 9-12.

Η Δανία μέχρι στιγμής είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες του τουρνουά, αφού έχει γνωρίσει 4 ήττες, όλες με διαφορές άνω των 35 πόντων. Στην φάση των "16" ηττήθηκε με 47-95 από την Ρωσία. Παρόλα αυτά, είναι απαραίτητο για την Εθνική Κορασίδων να δείξει σοβαρότητα ώστε να μην μπει σε μπελάδες.

Photo Credits: FIBA

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ